Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τι ήρθε να κάνει στην Ελλάδα η μονάδα Seals; Εκπαιδεύουν το Στρατό για μάχες σε πολιτικό περιβάλον - Παρουσιάζουμε έγγραφο φωτιά!

Από την μέρα που αποκαλύψαμε ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση (Παπανδρέου), είχε οργανώσει ένα σχέδιο ΑΜΕΣΗΣ εμπλοκής του Στρατού σε καταστολή διαδηλώσεων πολιτών έχει περάσει αρκετό διάστημα. Για το ζήτημα έχουμε προβεί ήδη σε σωρεία αποκαλύψεων που δημιούργησαν «σεισμό» στο διαδίκτυο και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων...
Φαίνεται όμως, ότι η περιβόητη «διαταγή καταστολής όχλου», που «ανοίχτηκε» επί Πρωθυπουργίας Γ.Παπανδρέου , και αποκαλύψαμε κατ αποκλειστικότητα εδώ στους AegeanTimes, δημιουργεί διαρκώς «απόνερα» στον ελληνικό στρατό!
Σήμερα, αποκαλύπτουμε άλλο ένα έγγραφο φωτιά, του Ελληνικού Στρατού, το οποίο αποδεικνύει ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου, αποτελεί μια «μαριονέτα» της προηγούμενης Κυβερνήσεως και των δανειστών μας!
Πρόκειται για ένα έγγραφο, που σας παρουσιάζουμε κατ’ αποκλειστικότητα, το οποίο αναφέρεται στο «Σχολείο Προχωρημένης εκπαίδευσης Αμυνας-Φρούρησης».
Οι μονάδες που δέχτηκαν δύο σχετικές διαταγές αναφέρουν τις σχετικές τους ενέργειες στο Γενικό Επιτελείο.
Ετσι, προγραμματίζουν τις ενέργειές τους, για την διεξαγωγή μια άσκησης που θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου του 2012! 

Σύμφωνα με το έγγραφο-ντοκουμέντο, προκύπτει ότι η άσκηση αυτή θα αποτελεί μέρος ενός γενικότερου σχεδιασμού, που εμπλέκει ανοιχτά πλέον το Στρατό, σε επιχειρήσεις εντός πολιτικών κτηρίων!!!
Στην παράγραφο 3 αναφέρεται ότι για την άσκηση αυτή θα διατεθεί το κτήριο της πρώην 140ΣΗΠ, όπου θα πραγματοποιηθεί ένα σενάριο «ατομικής τακτικής μάχης σε κλειστούς χώρους»!
Μάλιστα, για μια μονάδα και μόνο, το κόστος των πυρομαχικών θα φτάσει τα 10.000 ευρώ!!!
Πρόκειται στην ουσία, για μια άσκηση πανάκριβη, αν θα διεξαχθεί σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να εκπαιδευτεί ο στρατός σε μάχες εντός κτηρίων!!!
Γιατί σε μια χρονική στιγμή που γίνονται περικοπές από παντού, διακόπτονται ασκήσεις πολύ σοβαρής σημασίας, όπως για παράδειγμα ο «Παρμενίων», ο Στρατός, εκπαιδεύεται σε αντιμετώπιση καταστάσεων, για τις οποίες υπεύθυνη είναι η ... Αστυνομία;
Είναι προφανές, ότι μετά την άσκηση «Καλλίμαχος» στο Κιλκίς, ο Στρατός, οδηγείται με το ζόρι κυριολεκτικά, σε μια πρωτοφανή αλλαγή δόγματος και στάσης! Ο Στρατός μας εκπαιδεύεται σε αντιμετώπιση πρωτοφανών καταστάσεων, γιατί προφανώς η Κυβέρνηση Παπαδήμου, ακολουθεί το απαράδεκτο δόγμα, που θέσπισε η Κυβέρνηση Παπανδρέου.

Ένα δόγμα που είναι άκρως επικίνδυνο στις μέρες μας, αφού ο Στρατός χάνει τον τακτικό του προσανατολισμό , που είναι η άμυνα της χώρας από όσους επιβουλεύονται τα σύνορά μας και αποκτά ρόλο «προστάτη του πολιτικού συστήματος» και όσων φοβούνται ότι επίκειται «εξέγερση του Ελληνικού πληθυσμού»!
Το έγγραφο που παρουσιάζουμε σήμερα, αποτελεί άλλη μια τρανή απόδειξη, την οποία θα προσπαθήσουν να την παρουσιάσουν ως μια …συνηθισμένη άσκηση του Στρατού που γίνεται επί χρόνια, χωρίς όμως να εξηγήσουν, πως είναι δυνατόν, τέτοιου είδους ασκήσεις να ξεφυτρώνουν ως… μανιτάρια!
Η αλήθεια είναι, ότι η άσκηση αυτή αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση –από τις πολλές- , για την μεταβολή του ρόλου του Στρατού, που ετοιμάζουν οι Κυβερνόντες!
Πριν δυο εβδομάδες, στην Ελευσίνα, έφτασε μια πολυμελή στρατιωτική μονάδα!
Τότε, αρκετοί δημοσιογράφοι και bloggers έγραψαν ότι έφτασε ξένη δύναμη στην Ελλάδα για τα επεισόδια!

Εμείς δεν είχαμε γράψει απολύτως τίποτε , παρά του ότι ήμασταν οι πρώτοι που ασχοληθήκαμε με το θέμα και αποκαλύψαμε την ύπαρξη ξένης δύναμης στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Λάρισα!

Δεν παρασυρθήκαμε και ψάξαμε το θέμα!
Πράγματι λοιπόν, είχε φτάσει στην Ελευσίνα, στην 112ΠΜ, μια ξένη στρατιωτική δύναμη!
Μόνο που αυτή τη φορά, δεν ήταν η EuroGend force ή κάποια ευρωπαϊκή μονάδα Στρατοχωροφυλακής που έφτασε στη χώρα μας για να προστατέψει τους Κυβερνόντες και να συνδράμει τα ΜΑΤ στα επεισόδια που θα ξεσήκωνε η υπογραφή του δεύτερου μνημονίου!
Ηταν κάτι πολύ ... χειρότερο!!!
Επρόκειτο για μια μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, των γνωστών «Seals»!
Οι Seals, αποτελούν μια μονάδα γνωστή παγκοσμίως, από τις επιχειρήσεις της εντός ξένων εδαφών και είναι εκατοντάδες τα περιστατικά κατά τα οποία έδρασαν σε ξένες πόλεις πολύ μακριά από τις ΗΠΑ με κορυφαία, την επιχείρηση κατά του Οσάμα μπιν Λάντεν και την δολοφονία του!
Η ομάδα που έφτασε εδώ , ήρθε με την «κάλυψη», της κοινής άσκησης Ελλήνων και Αμερικανών κομάντος!
Η αλήθεια είναι όμως, ότι κατά την διάρκεια της δεκαπενθήμερης παραμονής τους, έφτασαν στη χώρα κορυφαίοι εκπαιδευτές των Seals, που εκπαίδευσαν Ελληνες κομάντος στην αντιμετώπιση και καταστολή του «αντάρτικου πόλης» και σε «τακτικές αντιμετώπισης εξεγερμένου πλήθους»!
Προφανώς λοιπόν, και εκπαίδευσαν του ... εκπαιδευτές της άσκησης που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο του 2012 και περιγράφεται στο έγγραφο που σήμερα σας αποκαλύπτουμε!
Και όλα αυτά, νομιμότατα, μιας και εδώ και ένα χρόνο, έχει «ανοιχτεί» η διαταγή καταστολής όχλου, και έχει διανεμηθεί από το ΓΕΕΘΑ στους αποδέκτες!
Τι εννοεί το έγγραφο όταν λέει στην παράγραφο 6, «το κόστος κάθε σειράς» και στην παράγραφο 7, «να επιτύχει τις αθλητικές επιδόσεις της διαδικασίας εισαγωγής»;;;
Τι έχει να πει για όλα αυτά άραγε, ο Λουκάς Παπαδήμος;
Οπωσδήποτε ... τίποτα!
Τι έχει να πει όμως η αξιωματική αντιπολίτευση και ο ίδιος ο κ.Σαμαράς, που αν –τονισμένο το αν- γίνει ποτέ Πρωθυπουργός θα τα βρει μπροστά του;
Γιατί σιωπά η Αριστερά στην Ελλάδα, η οποία είναι ενήμερη για όλα αυτά;


aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum