Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Στη Νέα Ευκαρπία προετοιμάζεται η ΒΕΡΟΙΑ

14-02-2012-3333Στο γήπεδο του Μακεδονικού, στη Νέα Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, διεξάγονται τις τελευταίες μέρες οι προπονήσεις της «Βασίλισσας του βορρά», λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας και των έντονων χιονοπτώσεων που έπληξαν το νομό μας. Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» μπήκε από χθες στην τελική της ευθεία για το εντός έδρας ματς με τον Φωκικό, το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 3 το μεσημέρι.
Ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είδε από χθες τον Μάικλ Ολαϊτάν, που ταλαιπωρούνταν από γαστρεντερίτιδα, να μπαίνει και πάλι σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα μόνος του γυμνάστηκε ο Εμμάνουελ Ολισαντέμπε, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στο πόδι, όμως δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς της 15ης αγωνιστικής.
Σήμερα η ομάδα θα γυμναστεί και πάλι στη Νέα Ευκαρπία, ενώ από αύριο, εάν το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες, θα συνεχίσει τις προπονήσεις της στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι Βεροιώτες συμφώνησαν σε όλα με τον 29χρονο μέσο του Εθνικού Αστέρα, Άγη Πασσά, τον οποίο περίμεναν μέχρι χθες βράδυ να πάρει την ελευθέρας του από την ομάδα της Καισαριανής, ώστε να ενταχθεί στο «κυανέρυθρο» ρόστερ.
Ξεκινάει η Football League
Την επιστροφή της Football League στη δράση θα ανακοινώσει, εκτός απροόπτου, σήμερα η Ένωση Β’, Γ’ Εθνικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους βαίνει προς λύση και έτσι η αποχή θα σταματήσει.
Μέχρι χθες, η διοργανώτρια αρχή δεν είχε την παραμικρή πληροφόρηση από τον ΟΠΑΠ, όμως είναι πολύ πιθανό σήμερα Τρίτη να γίνει κάποια επαφή μεταξύ των δύο πλευρών για να ξεκαθαρίσει το θέμα της χορηγίας.
Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, η Football League αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ότι η 15η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum