Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Νέες χιονοπτώσεις έως και την Κυριακή

xionia_veria_2ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
Μέες χιονοπτώσεις προβλέπονται και για τις επόμενες μέρες στην Ημαθία, που την Κυριακή θα περιοριστούν στα ορεινότερα, ενώ ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται από τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τη χθεσινή πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:
- Για το βράδυ της Πέμπτης προβλεπόταν να πυκνώσουν οι νεφώσεις και να εκδηλωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία –Πιερία – Ημαθία – Πέλλα – κοιλάδα Αξιού (Σίνδος – Χαλκηδόνα – Κουφάλια) και Χαλκιδική.
- Σήμερα Παρασκευή προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με χιονοπτώσεις που θα είναι πιο έντονες στη Δυτική Μακεδονία –Πιερία – Ημαθία – Πέλλα – κοιλάδα Αξιού (Σίνδος – Χαλκηδόνα – Κουφάλια) και Χαλκιδική και με πιθανότητα να εκδηλωθούν πιο ασθενείς χιονοπτώσεις στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία.
- Το Σάββατο το πρωί προβλέπονται χιονοπτώσεις σε όλη τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, που θα είναι πιο έντονες στη Δυτική Μακεδονία –Πιερία – Ημαθία – Πέλλα – κοιλάδα Αξιού (Σίνδος – Χαλκηδόνα – Κουφάλια) και Χαλκιδική. Σταδιακά από το μεσημέρι λόγω ανόδου της θερμοκρασίας οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 400μ. ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε χιονόνερο ή βροχές. Από το απόγευμα και η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα έχει αύξηση των νεφώσεων και από τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν χιονόνερο ή βροχές.
- Την Κυριακή το πρωί όλη η Κεντρική, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη θα έχουν αυξημένες νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στα ορεινά (άνω των 600μ) και χιονόνερο ή βροχές στις υπόλοιπες περιοχές. Μετά το μεσημέρι σταδιακά οι χιονοπτώσεις άνω των 1000μ και χιονόνερο ή βροχές στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ στα θαλάσσια θα εκδηλωθούν καταιγίδες, χωρίς να αποκλείεται η εκδήλωση καταιγίδων και σε ηπειρωτικές περιοχές.
- Τη Δευτέρα το πρωί βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Βελτίωση του καιρού από Δυτικά.

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum