Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αύριο πέφτει η αυλαία της μεταπολίτευσης

του Παναγιώτη Γιδά

Η προεκλογική περίοδος τελειώσε και αύριο καλούμαστε να δώσουμε την απάντηση που έπρεπε να είχαμε δώσει εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και τώρα βέβαια υπάρχουν κάποιοι "κουφιοκεφαλάκηδες" για να μην τους...
χαρακτηρίσω αλλιώς που ζούν στο δικό τους μικρόκοσμο και πιστεύουν σε πράσινους ήλιου και δαδιά με....
φλόγες. Ανήκουν στην παλιά σχολή ψηφοφόρων δηλαδή των 
προβάτων. 


Από πρόβατα ο κόσμος και αυτός είναι πολύς γίνεται λύκος και ετοιμάζεται να δαγκώσει σε όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια έπαιξαν και πλούτισαν στις πλάτες τις δικές του.
Πολιτικούς που για να πάρουν ένα σταυρό σε διόριζαν ακόμα και στο μιλητό. Ο Μπάρμπας της Κορώνης όμως δεν υπάρχει πια και όλοι αυτοί από την Δευτέρα θα πρέπει να καταλάβουν ότι όλα έχουν αλλάξει και ο καθένας από όλους αυτούς τους ανεπάγγελτους πολιτικούς, όχι όλοι, να αισθανθεί ότι ο καιρός της παχιάς Αγελάδας και του ατέλειωτου αρμέγματος δημοσίου χρήματος με τις μίζες κ.τ.λ έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Όλοι αυτοί που οδήγησαν τον κόσμο στην φτώχεια, στην ανεργία και την ανέχεια πρέπει να τιμωρηθούν πολιτικά. Δεν υπάρχει δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα, δεν διάβασα κύριοι πολιτικοί. Υπάρχει ότι πρέπει να σκύψετε το κεφάλι και να ζητήστε γονατιστοί συγνώμη σε αυτούς που από οικογενειάρχες ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε, σε αυτούς που πλέον δεν είναι κοντά μας γιατί τους οδηγήσατε στην αυτοκτονία και κυρίως στα νέα παιδιά που φεύγουν άρον-άρον στο εξωτερικό για να βρούν ένα καλύτερο μέλλον.

Άυριο η μεταπολίτευση τελείωνει και μαζί πρέπει να τελειώσει και η σαπίλα του παρελθόντος.
Συνέλληνες αυτή την φορά κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Επιτέλους ας συμπεριφερθούμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ. 



1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum