Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Τι θα φέρει το ναυάγιο;

Το ναυάγιο των διαβουλεύσεων ήταν αναμενόμενο.  Άλλωστε μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί αρχηγοί να μην τα βρίσκουν μεταξύ τους.
Το απίθανο θα ήταν να τα έβρισκαν οι πολιτικοί αρχηγοί  και να προχωρούσαν σε οικουμενική κυβέρνηση για το καλό του τόπου που τελικά δε νομίζω ότι ξέρει  κανείς τελικά ποιο  είναι αυτό το καλό του τόπου

Σημασία έχει ότι και αυτές οι εκλογές που θα γίνουν θα έχουν το ίδιο ενδιαφέρον με τις προηγούμενες διότι αυτό το διάστημα μετά τις εκλογές δόθηκε η ευκαιρία σε όλα τα κόμματα και κυρίως  στους αρχηγούς τους να εκτεθούν .

Βέβαια εκτέθηκαν αρκετά διότι σε άλλους βγήκε η έπαρση σε άλλους η πικρία και η εκδίκηση άλλοι άρχισαν ξαφνικά να επικαλούνται  το Θεό σε κάθε  τους δήλωση  όσο προσπαθούσαν να βρουν λύση για οικουμενική .

Τώρα μαζί με τον ελληνικό λαό που αγωνιά και πάλι για το μέλλον του και θα κληθεί πάλι να ψηφίσει κι έχει γίνει και κοινωνός σε αυτό το κλίμα της τρομοκρατίας  αγωνιούν και οι πολιτικοί αρχηγοί. Διότι σε ένα κλίμα τρομοκρατίας ,φόβου για την παραμονή ή την έξοδο  από το ευρώ δεν ξέρει κανείς πως θα αντιδράσει και  πάλι ο ελληνικός λαός.
Αυτοί που ήταν νικητές στις εκλογές θα παραμείνουν νικητές ; Θα πάρουν μεγαλύτερο ποσοστό ; Ή θα χάσουν και αυτό που πήραν;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum