Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ενδιαφέρον της ΒΕΡΟΙΑΣ για Μοκάκε;

Σε συζητήσεις με τη ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του sport2310.gr ο 30χρονος Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, Μάρκους Μοκάκε, που μένει ελεύθερος από τον Πιερικό μετά από έναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο!

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει:

«Μετά τον Αργεντινό αριστερό χαφ του Ολυμπιακού, Βιθέντε Μόνχε, η ομάδα της Ημαθίας βάζει και δεύτερο παίκτη στο… σημάδι, για την καλοκαιρινή ενίσχυσή της ενόψει Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος για τον Μάρκους Μοκάκε, που… οργίασε στον δεύτερο γύρο της Football League, πετυχαίνοντας πέντε γκολ με τα χρώματα του Πιερικού.

Ο 30χρονος Καμερουνέζος ήταν από τους MVP της ομάδας της Κατερίνης και γενικά έκανε τη διαφορά στην κατηγορία, ενώ μένει ελεύθερος βάσει συμβολαίου από τους μελανόλευκους.

Ο Μοκάκε, που έχει γαλλικό διαβατήριο, αφού οκτώ χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Σεντάν, είχε φτάσει το καλοκαίρι μια ανάσα από τη Δόξα Δράμας, ενώ πλέον δείχνει πιθανό να «μετακομίσει» λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Πιερία, στη Βέροια.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι από τη διοίκηση της «Βασίλισσας» φέρονται να ήρθαν σε επαφή στη Θεσσαλονίκη με τον Μάρκους Μοκάκε και τον ξένο εκπρόσωπό του, που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα, όπου γνωστοποιήθηκε το ενδιαφέρον των «ροσομπλού» για τον παίκτη. Το επόμενο διάστημα συνεπώς θα ξεκαθαρίσει αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, ώστε να προχωρήσει αυτή η ουσιαστική προσθήκη για τους Βεροιώτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum