Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η αξιοποίηση του Τριποτάμου αντικείμενο συνάντησης της δημάρχου με τους ενεργούς πολίτες της Βέροιας


Αντιπροσωπεία της  «Κίνησης Ενεργών Πολιτών Βέροιας» αποτελούμενη από τον σ. Ιατρό κ. Θεόδωρο Πολυχρονιάδη και τον Γεωπόνο κ. Κωνσταντίνο Τσιτλακίδη συναντήθηκαν την  Τετάρτη στο δημαρχείο Βέροιας, με τη δήμαρχο Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αριστομένη Λαζαρίδη και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Δημήτριο Δάσκαλο προκειμένου να συνεργαστούν σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και αξιοποίησης του Τριποτάμου που περνά μέσα από την πόλη.

Η εθελοντική ομάδα αποτελούμενη και από τους κ. Αντώνη  Παπαγιαννάκη, καθηγητή, κ. Αλέξανδρο Τρομπούκη Υπτγο ε.α., και τον κ. Βασίλειο  Φωκά σ.ΟΤΕ, προσφέρει οικειοθελώς  υπηρεσίες καθαριότητας με περισυλλογή απορριμμάτων, καθαρισμό βλάστησης και λοιπές εργασίες, συνεργαζόμενη πολύ στενά με τις Αντιδημαρχίες  Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Τεχνικών και την ΔΕΥΑΒ με στόχο να δημιουργηθεί ένας παραποτάμιος χώρος περιπάτου, αναψυχής και άθλησης. Στην συνάντηση η δήμαρχος Βέροιας, μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Το έργο του φωτισμού και της βελτίωσης της προσβασιμότητας από την  Μπαρμπούτα μέχρι τη γέφυρα Θερμοπυλών, ολοκληρώθηκε στην προηγούμενη θητεία μας, με χρηματοδότηση από το Γ΄ ΚΠΣ, ενώ παράλληλα προχωρούν οι διαδικασίες για την αντιπλημμυρική μελέτη. Ο Τριπόταμος έχει μοναδική ομορφιά και αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μας για να γίνει προσβάσιμος και να τον χαρούν όλοι οι κάτοικοι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum