Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Καταστροφική για την Ευρώπη η έξοδος της Ελλάδας ...

http://www.newsbeast.gr/files/temp/4B5E14DAE692D6704E06B98CE29DB2A1.jpg
Διαβάζουμε από διάφορα blog οτι οι πολιτικές του πεποιθήσεις είναι να μείνουμε στο ευρώ και στην ευρωπαική ένωση και οτι μια πρώχευση θα πας πάει δεκάδες χρόνια πίσω....!!!!Σαν να βλέπεις ειδήσεις στα μεγάλα κανάλια είναι διαβάζοντας τέτοια blog...Βλέπετε ξέρουν καλύτερα και από επιτυχημένους οικονομολόγους όπως  o Γιάννης Βαρουφάκης που γράψει αρκετά άρθρα αυτά τα χρόνια και επέσαν σχεδών σε όλα μέσα!Για παράδειγμα διαβάστε ένα άρθρο του δημοσιεύσαμε πριν λίγες μέρες πατώντας εδώ.
Άρχισε πάλι η τρομοκρατία πέρι καταστροφικής πτώχευσης και έξοδος από το ευρώ!Η άποψη του veria-city-news είναι οτι δεν είναι όλα τόσο απλά όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουμε!
Πολλές χώρες-μέλη θα πιεστούν αφόρητα να εξυγιάνουν τις οικονομίες τους...
Η Ελλάδα και η πιθανή έξοδος της χώρας από την ευρωζώνη σχεδόν μονοπωλεί τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου.

Με νέο άρθρο τους οι Financial Times επισημαίνουν τον δυσανάλογα μεγάλο κίνδυνο που θα επιφέρει η αποχώρηση ενός μικρού μέλους για το οικοδόμημα του κοινού νομίσματος κάνοντας λόγο για «μικρή χώρα αλλά μεγάλες επιπτώσεις».
«Εάν φύγει η Ελλάδα, άλλες χώρες μέλη θα πιεστούν αφόρητα να εξυγιάνουν τις οικονομίες τους και τους δημοσιονομικούς τους θεσμούς για να πολεμήσουν τις αναπόφευκτες επιθέσεις από τις πανικόβλητες αγορές» γράφει η εφημερίδα.
«Το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσον όλοι αυτοί που μιλούν για έξοδο της Ελλάδας, όχι μόνο κατανοούν πλήρως τις οικονομικές συνέπειες από κάτι τέτοιο αλλά κυρίως εάν έχουν σχέδια που μπορούν να ελέγξουν την τεράστια πολιτική κατάρρευση που επαπειλείται στην Ευρώπη» είναι η δήλωση Ευρωπαίου αξιωματούχου που επικαλείται η εφημερίδα.

Έτσι πρέπει να αρχίσουμε όλοι να ζούμε και να κινούμαστε χωρίς όλες αυτές τις σκέψεις που θέλουν να μας περάσουν και να καρφώσουν στο μυαλό μας!!!
Ας γίνουμε όλοι λίγο πιο καχύποπτοι σε αυτά που διαβάζουμε σε διάφορα "τραγελαφικά" blog και σελίδες!!
!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum