Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Κανονικά θα βαθμολογηθεί η απάντηση στο ερώτημα Γ4 της Φυσικής παρά τις ενστάσεις

Οριστική απόφαση για τον τρόπο που θα βαθμολογηθεί η πολύκροτη άσκηση των Πανελλαδικών εξετάσεων στα θέματα της Φυσικής, έλαβε το υπουργείο Παιδείας. 
Όπως ανακοινώθηκε... «η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων έλαβε την εξής απόφαση: Να βαθμολογηθεί κανονικά το ερώτημα Γ4 και η κατανομή των μονάδων στο θέμα αυτό να είναι εκείνη που δόθηκε αρχικά». 
Η επιτροπή επισημαίνει ότι η διατύπωση του ερωτήματος Γ4 κρίνεται ελλιπής, παρόλα αυτά οι εξεταστές θα το βαθμολογήσουν κανονικά, καθώς αυτό «δεν επηρέασε την απόδοση των υποψηφίων». 

Η βαθμολόγηση αρχίζει από σήμερα, μετά την αποστολή της οδηγίας. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 
«Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, ως αρμόδιο όργανο για την επιλογή των θεμάτων και τη διασφάλιση ενιαίων κριτηρίων αξιολόγησης, συνήλθε σήμερα, Δευτέρα 28-5-2012, προκειμένου να αποφασίσει οριστικά για τη βαθμολόγηση στο μάθημα της Φυσικής. 
Μετά την ολοκλήρωση της πειραματικής βαθμολόγησης και τη διαπίστωση ότι η ελλιπής διατύπωση του ερωτήματος Γ4 δεν επηρέασε την απόδοση των υποψηφίων, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων έλαβε την εξής απόφαση: Να βαθμολογηθεί κανονικά το ερώτημα Γ4 και η κατανομή των μονάδων στο θέμα αυτό να είναι εκείνη που δόθηκε αρχικά. 
Σημειώνεται ότι η βαθμολόγηση των γραπτών στα Βαθμολογικά Κέντρα αρχίζει σήμερα, μετά την αποστολή της Οδηγίας. Όσο για τους έχοντες ήδη εξεταστεί προφορικά (υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες), ισχύει η αρχική βαθμολόγηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum