Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Στην Εθνική Ελλάδος 3 αθλητές του Α.Σ "ΗΜΑΘΙΩΝ" Βέροιας

Οι πρωταθλητές Ελλάδος Παγκρατίου του ΑΣΒ Ημαθίωνα που είναι πλέον και βασικά μέλη της Εθνικής Ομάδας Παγκρατίου Αθλήματος Ηλίας ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ, Δημήτριος ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και Ευθύμιος ΤΡΙΓΚΑΣ, άρχισαν τις προπονήσεις υπό τον προπονητή της εθνικής ομάδος στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στη Φυλή Αττικής.
Η πρώτη προπόνηση έγινε το Σάββατο 19 Μαϊ 2012. Για να μετάσχουν οι αθλητές μας, ταξίδεψαν αυθημερόν με τραίνο και επέστρεψαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Πλατύ. Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής κ. Βασ. Παπαδόπουλος. Στο Πλατύ, την αποστολή του Ημαθίωνα, υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου, συμπάσχοντας συμβολικά με τους αθλητές.

Πρέπει να σημειώσουμε, ότι το ΔΣ του Ημαθίωνα, με τη διοργάνωση πολλαπλών αγώνων και εκδηλώσεων του Παγκρατίου Αθλήματος στη Βέροια επί σειρά ετών, προσπαθεί να καταστήσει τη Βέροια κέντρο του Παγκρατίου, κατ’ αρχήν για τη Βόρεια Ελλάδα. Μια τέτοια προοπτική, αφενός προάγει αναμφισβήτητα τον εναλλακτικό τουρισμό στην περιοχή και αφετέρου συμβάλλει στην παράλληλη προσπάθεια του Ημαθίωνα για αποκέντρωση του αθλήματος, που θα μπορούσε να γίνει με τη λειτουργία προπονητικών κέντρων στην περιφέρεια.

(Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά: Κ. Κωνσταντάρας (Πρόεδρος), Ε. Τρίγκας (αθλητής), Β. Παπαδόπουλος (προπονητής), Η. Κορομπίλης και Δ. Χατζηδημητρίου (αθλητές) και Ν. Τρίγκας (Αντιπρόεδρος))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum