Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Πρωτοβουλίες Κοινωνικής μέριμνας απ τον ΕΣΕΠΑ υπέρ του Δήμου Βέροιας

Τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας ο Πρόεδρος του ΕΣΕΠΑ κ. Νίκος Σαχινίδης, την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 το πρωί, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Μωϋσιάδη και τον ειδικό συνεργάτη κ. Φώτη Αργυρίου.
Η δωρεά προέρχεται από την Αυστρία και συγκεκριμένα από το κλαμπ LIONS του FELDBACH της Αυστρίας και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου με τον ΕΣΕΠΑ σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού.

Στο παντοπωλείο παραδόθηκαν μεγάλες ποσότητες λαδιού, ζάχαρης και γάλακτος μακράς διάρκειας.

Ο κ. Σαχινίδης διαβεβαίωσε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από άλλες εθελοντικές ομάδες της Αυστρίας και άλλων ευρωπαϊκών χώρων με τις οποίες συνεργάζεται ο ΕΣΕΠΑ, για την αποστολή κοινωνικής βοήθειας στο Δήμο Βέροιας.

Εκ μέρους της Δημάρχου (που απουσίαζε στην Αθήνα) ο Αντιδήμαρχος κ. Μωϋσιάδης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του ΕΣΕΠΑ για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει υπέρ της Κοινωνικής μέριμνας του Δήμου και συζήτησε τις προοπτικές νέων συνεργασιών στο πλαίσιο της λειτουργίας του Γραφείου των Πυροσβεστών του Κόσμου, που σύντομα ξεκινά τη λειτουργία του στη Βέροια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum