Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αλδάκου Μαρία:Αρνουμαι να συμμετεχω στο δικο τους βρωμικο παιχνιδι εξουσιας και να είμαι το πιονι που εξυπηρετει τα δικα τους συμφεροντα.


«Όταν ξεκίνησα αυτόν τον αγώνα και αποδέχτηκα την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο, πίστευα ότι μπορώ να συνεισφέρω κι εγώ, βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στην ανατροπή όσων μας έφεραν εδώ, όσων μας πόνεσαν, μας πλήγωσαν κι έφεραν τη χώρα μας στο χείλος του γκρεμού.
Μεσα απο τη μικρη μου διαδρομη των δεκα περιπου ημερων που κρατησε η προεκλογικη περιοδος, διαπιστωσα περιλυπη, εκπληκτη και τρομερα απογοητευμενη πως ειχαν τα πλοκαμια τους απλωμενα, μολυσματικα στοιχεια που ανηκουν σε μηχανισμους και μαλιστα διεφθαρμενους, κομματων εξουσιας που ενω ειχαν δρασει υπερ του μνημονιου, παρασκηνιακα ειχαν γινει ξαφνικα αντιμνημονιακοι, στηριζαν υποψηφιο του συνδυασμου μας κι οχι απλα τον στηριζαν αλλα και τον ειχαν προτεινει κιολας, οχι γιατι με αυτον τον τροπο αποφασισαν να σωθει η Ελλαδα, αλλα γιατι ετσι εκδικουνταν προσωπα και καταστασεις στην παραταξη απο την οποια προερχονταν. Ρεβανσισμος και ματαιοδοξια σε ολο τους το μεγαλειο.
Τα φαινομενα αυτα επρεπε να κοπουν απο τη ριζα τους και μαλιστα απο την αρχη γιατι με τον καιρο θα ριζωναν βαθια και μαλιστα σε ενα καινουργιο, ασπιλο, με αγνες και πατριωτικες προθεσεις κινημα, που γεννηθηκε μεσα απο απλους αγανακτισμενους πολιτες, με καθαρη σκεψη και κρυσταλλινες προθεσεις.
Αρνουμαι να συμμετεχω στο δικο τους βρωμικο παιχνιδι εξουσιας και να είμαι το πιονι που εξυπηρετει τα δικα τους συμφεροντα.
Αρνουμαι να συμπαρασυρω μαζι μου, ολο τον υπεροχο αυτο κοσμο που με πιστεψε, με ακολουθησε και στηριξε την υποψηφιοτητα μου στο ψηφοδελτιο των Ανεξ. Ελληνων, μου χαρισε την περιοπτη και τιμητικη δευτερη θεση, δινοντας μου 3.549 σταυρους και πραγματικα ας δωσει ο καθενας την ψηφο του στις εκλογες της 17 Ιουνιου, εκει που τον υπαγορευει η συνειδηση του.

Υ.Γ.: Αν καποιος απο τους υπολοιπους 4 συνυποψηφιους μου διαφωνει με τα τεκταινωμενα που προανεφερα, ας με διορθωσει.»

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum