Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Μήνυμα από το εργατικό κέντρο Βέροιας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



 Η Διοίκηση του Εργατ/κού Κέντρου Βέροιας αποφάσισε να συμμετάσχει στην 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την  Παρασκευή 10/2 και Σάββατο 11/2/ 2012 .

 Επίσης καλεί όλους τους εργαζόμενους , συνταξιούχους και άνεργους στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας την  Κυριακή 12/2/2012 .

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά αυτό το « πλαίσιο- συμφωνίας» της φτωχοποίησης και χρεοκοπίας της κοινωνίας και της οικονομίας και απαιτούμε την καταψήφισή του , ώστε να μην καταργηθούν όσα από τα ελάχιστα εργασιακά , οικονομικά , ασφαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα έχουν απομείνει και κυρίως ο θεσμός των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

  Απαιτείται αυτή την κρίσιμη ώρα που διακυβεύονται ΒΑΣΙΚΑ και ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ δικαιώματά μας  η μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ  των δυνάμεων την εργασίας και της κοινωνίας ώστε να αποκρουσθεί αυτή η ΑΔΙΚΗ  , ΒΑΡΒΑΡΗ, ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ συνταγή κοινωνικής χρεοκοπίας  που εκβιαστικά και προκλητικά επιβάλλουν στη χώρα μας οι τοκογλύφοι δανειστές της Τρόϊκα και δυστυχώς αποδέχεται και υλοποιεί η κυβέρνηση και τα κόμματα  που τη στηρίζουν .

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία αρνούνται  κατηγορηματικά να ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ  και θα συνεχίσουν αταλέντευτα και σταθερά τον ΑΓΩΝΑ και την ΠΑΛΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ  στις Απεργίες και τα Συλλαλητήρια

ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum