Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η. Σταύρου: "Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ με ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα απαρτιζόμενη από Έλληνες μαχητές"


Ο υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην Ημαθία Ηλίας Σταύρου μετά το τέλος της εκλογικής αναμέτρησης έκανε την εξής δήλωση: «Τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών αποτελούν την πρώτη μεγάλη κερδισμένη μάχη των Ελλήνων Εθνικιστών σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο ενάντια στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς της εθνικής προδοσίας και της κοινωνικής εξαθλίωσης. Ποταμοί λάσπης, δαιμονοποίηση, απόλυτη φίμωση και ψευδή δημοσκοπικά στοιχεία είναι μερικά από όσα προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με σκοπό να αποτρέψουν την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής. Δεν τους πέρασε! Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ με ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα απαρτιζόμενη από Έλληνες μαχητές και όχι φαιδρούς πολιτικάντηδες. Όλοι ήταν εναντίον μας και Εμείς συνεχίζουμε εναντίον όλων!
Σε προσωπικό επίπεδο η υποψηφιότητά μου είχε τον χαρακτήρα συστράτευσης στη σημαντική αυτή μάχη στο πλευρό των Συναγωνιστών - Συνυποψήφιων μου, πάντα υπό τις διαταγές του Αρχηγού. Για μια Ελλάδα υπερήφανη, ανεξάρτητη, εθνοφυλετικά καθαρή και κοινωνικά δίκαιη. Ενάντια στα μνημόνια της υποτέλειας, στα ντόπια και ξένα μεγαλοοικονομικά συμφέροντα, στους λαθρομετανάστες και τους προδότες πολιτικούς αστικής και μαρξιστικής απόχρωσης. Για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες! Με μηδενική προβολή από τα τοπικά ΜΜΕ, μηδενική χρηματοδότηση, χωρίς καν να γνωρίζει η πλειοψηφία των συμπολιτών μας τα πρόσωπά μας, δώσαμε έναν ακόμα αγώνα αγνό, όμορφο, ασυμβίβαστο και ανυποχώρητα Εθνικιστικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου, οδηγώντας τη Χρυσή Αυγή στην ισχυρή διεκδίκηση έδρας στο νομό μας, γνωρίζοντας πως δε θα είχαν κανένα απολύτως προσωπικό όφελος παρά μόνο την ηθική ικανοποίηση της ελάχιστης συνεισφοράς στον Αγώνα που η Χρυσή Αυγή δίνει εδώ και τρεις δεκαετίες για την Πατρίδα και τον Λαό με πρώτο Στρατιώτη τον Συναγωνιστή Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Το Κίνημά μας υπόσχεται να σας δικαιώσει κάνοντας το άντρο της διαφθοράς και της προδοσίας να τρίζει!
Καλούμε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να πυκνώσει τις τάξεις του Κινήματός μας δίνοντας στο πλευρό μας τον συνεχή Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας. Η ψήφος είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη για την πραγμάτωση των σκοπών μας, για την Εθνική αναγέννηση και την Κοινωνική απελευθέρωση. Και ας γνωρίζουν άπαντες πως οι Εθνικιστές θέλουν πολύ περισσότερα από μία θέση κάτω από τον Ήλιο της κάλπικης ψευτοδημοκρατίας τους.. Προς το παρών θα καταλάβουν πολύ καλά όλοι οι πολιτικάντηδες πως πλέον δεν είναι μόνοι τους. Και δεν θα είμαστε καθόλου ευχάριστη παρέα γιʼ αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum