Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Αρβανιτίδης: «Δύσκολος ο κόσμος της Βέροιας»

Αισιόδοξος εν όψει των τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Football League εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργος Αρβανιτίδης. Μιλώντας στο Sport2310.gr o ισχυρός άντρας της «Βασίλισσας του βορρά» τόνισε πως όλοι στην ομάδα προσδοκούν την άνοδο στην Superleague:

«Προσδοκούμε να ανέβουμε κατηγορία. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Στόχος όμως της ομάδας είναι πάντα να περνάμε νικηφόρα από κάθε έδρα. Κάναμε μια προσπάθεια όλοι και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θα είναι χαρά για εμένα προσωπικά να ανέβει η ομάδα κατηγορία».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Βέροιας, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας σχολίασε: «Είναι δύσκολος ο κόσμος της Βέροιας. Έχει άλλες προτεραιότητες, ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη κυρίως για να δούν τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και παραμελούν την ομάδα, έχω παράπονο που έχουν παραμελήσει την ομάδα».

Τέλος το μήνυμα του Αρβανιτίδης προς το φίλαθλο κοινό είναι: «Να είμαστε γεροί, και πάνω απ’  όλα να είμαστε σώφρονες γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί για την Ελλάδα και πρέπει να ανταπεξέλθουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum