Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το CΟΙΝ κατέκτησε το τουρνουά ειδικού σκοπού (pics & vid)

Το CΟΙΝ κατέκτησε το τουρνουά ειδικού σκοπού (pics & vid)
Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ μέσα σε μια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα , ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στο COIN και το ENVY του τουρνουά 5x5 ειδικού σκοπού για το Ειδικό Σχολείο Βέροιας. Το COIN είναι ο μεγάλος νικητής του τουρνουά που μετά από ένα νωχελικό παιχνίδι κατάφερε και επικράτησε του ENVY με 4-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε "μουδιασμένα" και για τις δυο ομάδες με την ομάδα του COIN να πετυχαίνει πρώτη τέρμα ενώ λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου το ENVY ισοφάρισε σε 1-1 ξεσηκώνοντας του πολυάριθμους οπαδούς του. Στο δεύτερο μέρος το COIN ήταν αυτό που πέτυχε 3 ακόμη γκολ σηκώνοντας έτσι το τρόπαιο του τουρνουά.
Στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας βρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ οι οπαδοί του ENVY δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα με πυροτεχνήματα, καπνογόνα κλπ κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο ενώ ενθάρρυναν την ομάδα τους με πολλά συνθήματα.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι διοργανωτές βράβευσαν τον Γουλσουζίδη Θωμά του ORANGE όντας ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά και στην συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές σε LA VATRA (3η θέση), ENVY (2η θέση) και COIN (1η θέση).
Στο μικρό τελικό που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα (19:00) ανάμεσα στο ORANGE – LA VATRA (φωτό – ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ) το θέαμα ήταν πλουσιότερο. Φάσεις εκατέρωθεν και για τις δύο ομάδες και πολλά γκολ. Αν και το ORANGE ήταν αυτό που δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα δεν κατάφερε να σκοράρει σε σημεία κλειδί, με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι. Οι LA VATRA από την άλλη μεριά με φάσεις ουσίας και με πολύ όμορφες ενέργειες έκαναν γκολ τις περισσότερες ευκαιρίες τους και κατέκτησαν την 3η θέση στο τουρνουά.
**** ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ VIDEO ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ, ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σε δηλώσεις του στο Sportorama.gr ο διοργανωτής του τουρνουά και Αργύρης Τσιγγενόπουλος χαρακτήρισε το τουρνουά επιτυχημένο, παρά τα αρκετά προβλήματα, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τις 39 ομάδες που συμμετείχαν με πάνω από 500 παίχτες και έδωσε ραντεβού για το 2ο τουρνουά ειδικού σκοπού τα έσοδα του οποίου και πάλι θα διατεθούν σε κοινωφελή σκοπό. (ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ VIDEO)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum