Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Μίλησε η ποιότητα της Βέροιας στη Φυλή


Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Βέροια, επικράτησε 2-0 του Θρασύβουλου στη Φυλή και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το 0-0 του πρώτου αγώνα άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς, ωστόσο αυτή τη φορά η «Βασίλισσα του Βορρά», με φόρα από την ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού, ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε τη νίκη-πρόκριση.
Οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μπήκαν πιο δυνατά και έψαξαν το γκολ, ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σταυριανό. Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής και ο Γκιγιέρμο με εξαιρετική εκτέλεση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Θρασύβουλου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Αυτό το σκορ διατηρήθηκε ως το τέλος του ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση. Παρά την πίεση που ασκούσαν οι παίκτες το Στάθη Σταθόπουλου δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Τζόναθαν.
Η Βέροια έβγαινε σε… αντεπιθέσεις φωτιά, όμως οι Κόστλι και Ολαϊτάν δεν έκαναν τις σωστές επιλογές όταν βρίσκονταν σε θέση βολής. Στο 85’ όμως, ο Ολαϊτάν με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-0 υπέρ της «Βασίλισσας του Βορρά», σφραγίζοντας τη νίκη-πρόκριση. Ο επόμενος αντίπαλος της Βέροιας στο Κύπελλο θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ξάνθη-Εθνικός Γαζώρου.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος (77’ Σιακαβάρας), Σύρος, Μπακάλης, Πλαβούκος, Βασιλείου, Πάνος (71’ Σερέπας), Γεωργιάδης (63’ Σκόνδρας), Προβατίδης, Καλαμιώτης, Αρκουμάνης.
ΒΕΡΟΙΑ: Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καφές, Καλογέρης, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Μπαργκάν (88’ Μάνος), Ιωάννου (46’ Κόστλι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum