Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Βέροια: Το πλάνο για Ολαϊτάν


Έχει καταφέρει με την παρουσία του να θεωρείται ότι πιο «λαμπερό» έχει στο ρόστερ της η ομάδα της Ημαθίας, όμως ο 19χρονος Νιγηριανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στη «Βασίλισσα του Βορρά» προσπαθούν να αποκομίσουν κέρδη από τη - δεδομένη - φυγή του.
Ο γεννημένος την Πρωτοχρονιά του 1993 Αφρικανός άσος, έχει καταφέρει να… κλέψει καρδιές με την παρουσία του στη Βέροια.
Ο Ολαϊτάν, όχι μόνο με την εμφάνισή του κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και, με τη συνολική του παρουσία στη φετινή Super League βοήθησε αρκετά την ομάδα του και πολύ περισσότερο τον εαυτό του. Ο 19χρονος Νιγηριανός είναι πλέον αρκετά ψηλά στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων και στη Βέροια αναζητούν τρόπο για να αποκομίσουν κάποια οφέλη από την παραχώρησή του.
Το κακό για τη Βέροια στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πως αυτό θα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Ο Ολαϊτάν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα, με όποια ομάδα θέλει, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ήδη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός φέρονται να ερίζουν για την υπογραφή του και στη Βέροια θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τους «μνηστήρες» έτσι ώστε να καταφέρουν την πώληση από τον Γενάρη για να έχουν κάποια οικονομικά οφέλη.
Από εκεί και πέρα, στην ομάδα της Ημαθίας αναμένεται να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα, αν καταφέρουν την πώληση του παίκτη από τώρα. Θα ζητήσουν από την επόμενη ομάδα του Ολαϊτάν να κρατήσουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι, προκειμένου να τη βοηθήσει να πετύχει το στόχο της παραμονής. Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι ο Νιγηριανός είναι ο κορυφαίος της ομάδας κι ένα από τα βασικά εργαλεία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην προσπάθεια για σωτηρία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum