Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

4 Φορές ισόβια στους 3 Αλβανούς για την δολοφονία του ζεύγους Μεϊμαρίδη στην Βέροια



Σήμερα έγινε το δικαστήριο των 3 Αλβανών στην Κατερίνη που είχαν δολοφονήσει το ζεύγους Μεϊμαρίδη στην Βέροια στις 26-06-11.
Το δικαστήριο σήμερα καταδίκασε με την μεγαλύτερη ποινή αυτούς τους αδίστακτους δολοφόνους  σε 4 φορές ισόβια για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε γίνει στην Βέροια .
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τι είχε γίνει τότε.
Είχε παγώσει στις 26-06-11 κοινωνία της Βέροιας από την στυγερή δολοφονία ανδρόγυνου, που έγινε τότε ένα βράδυ Σαββάτου, με πιθανότερο κίνητρο τη ληστεία. Θύματα των αδίστακτων δραστών ήταν ένας 73χρονος, γνωστός επιχειρηματίας της πόλης της Βέροιας κύριος Μεϊμαρίδης, και η 69χρονη σύζυγός του, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί, δεμένοι χειροπόδαρα με λωρίδες υφάσματος και σκοινιά κουρτινών, και φιμωμένοι με υφάσματα, σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού όπου διέμεναν. Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε ένας από τους γιους του ανδρόγυνου, ο οποίος αναζήτησε τους γονείς του και πήγε στο πατρικό του σπίτι το βράδυ της Κυριακής, σχεδόν 24 ώρες μετά το φρικτό διπλό έγκλημα, και κάλεσε την αστυνομία.
Όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου τότε, που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη, η 69χρονη γυναίκα υπέστη βασανιστικό ασφυκτικό θάνατο, από το τμήμα υφάσματος με το οποίο οι αδίστακτοι δράστες την είχαν φιμώσει, φράζοντας τις αναπνευστικές οδούς.
Αντίθετα, ο 73χρονος επιχειρηματίας  κύριος Μεϊμαρίδης έφερε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στον θώρακα, από γροθιές ή κάποιο αντικείμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum