Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας παρέδωσε μέρος των φαρμάκων στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας


Mετά την ολοκλήρωση της συλλογής φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 στο ισόγειο του Δημαρχείου από το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, φορέων της πόλης μας και την ανταπόκριση πολλών συμπολιτών μας, ακολούθησε η ταξινόμηση από το Δημοτικό Ιατρείο και μια σημαντική ποσότητα εξ αυτών παραδόθηκε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας για την κάλυψη των αναγκών των κρατουμένων.


Μαζί με τα φάρμακα παραδόθηκαν με τη συνεργασία του Τμήματος Αλληλεγγύης της ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκου Μαυροκεφαλίδη και ρούχα για τους κρατουμένους, πολλοί εκ των οποίων κρατούνται ήδη για μήνες χωρίς να έχουν το στοιχειώδη ρουχισμό και υπόδηση.

Σε συνέχεια των συναντήσεων του ΑΝ ΔΥ με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μπαντουβάκη, δρομολογήθηκε στη συνάντηση αυτή με τον υποδιοικητή του Α.Τ. κ. Μοσχόπουλο η συνεχής συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, τόσο με το Δημοτικό Ιατρείο για ιατροφαρμακευτική κάλυψη (για λογαριασμό του οποίου παραβρέθηκε η κοινωνική λειτουργός κα. Σοφία Γούτα), όσο και με το Κοινωνικό Ταμείο του Δήμου για εφοδιασμό σε ένδυση και υπόδηση (για λογαριασμό του οποίου παραβρέθηκε η κα Νόνα Θώμογλου). Μάλιστα ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Ιατρείου κ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου μαζί με το συνεργάτη του κ. Τάσο Κοτρώνη που συμμετείχαν στη συνάντηση, δήλωσαν πρόθυμοι να ανταποκριθούν μαζί με άλλους εθελοντές από τον Ιατρικό Σύλλογο σε κάθε ανάγκη για επί τόπου εξέταση στα κρατητήρια και χορήγηση κατάλληλων φαρμάκων, ειδικά σε περιπτώσεις εποχιακών μεταδοτικών ασθενειών, προκειμένου να προληφθεί η εξάπλωσή τους και να αποφευχθεί η άσκοπη και δυσχερής μεταγωγή των ασθενών στα κατά τόπους Νοσοκομεία.

Μετά το τριπλό αυτό θετικό αποτέλεσμα σε φάρμακα, ιατρούς και ρούχα οι εκπρόσωποι του ΑΝ ΔΥ κκ. Κουμπουλίδης, Σαρημιχαηλίδης και Ιντζεβίδης δεσμεύτηκαν για επανάληψη της δράσης την επόμενη χρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum