Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

World Snow Day στο ΣέλιΣτο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας ο εορτασμός του World Snow Day από τις 14 έως 18 Ιανουαρίου 2013. To 1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών έχει τεθεί με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίου Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου υπο την Αιγίδα του Υπουργείου. Έχει την στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Βεροίας και του Συλλόγου Χιονοδρόμων Βεροίας.
Στα πλάισια της 1ης World Snow Day θα πραγματοποιηθούν χιονο-εκδηλώσεις στο Ε.Χ.Κ.Σελίου. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις-δράσεις θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Όπως αναφέρει και το εγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός συμμετοχών. Οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν να λάβουν μέρος και στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών στο οποίο λόγω ηλικίας θα κάνουν κατάβαση χωρίς χρονομέτρηση.
Θα βραβευθούν με μετάλλιο οι τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας στους Αγώνες ενώ όλοι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. Βραβείο θα λάβει και το πολυπληθέστερο σε συμμετοχές Σχολείο ή Ίδρυμα απο κάθε Περιφέρεια όπως επίσης και οι συνοδοί δάσκαλοι και καθηγητές που θα συνοδεύσουν τους μαθητές.
Δηλωσεις συμμετοχών μπορουν να αποσταλλούν στο info@seli-ski.gr . Για οποιαδήποτε ερώτηση-διευκρίνηση μπορείτε να καλέσετε στο 2331026237.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum