Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Βέροια: Τραυματίστηκε ηλικιωμένος – Μήνυση για τις ‘αστικές αναπλάσεις’…


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου και απαίτηση αποζημίωσης προτίθεται να υποβάλει συμβολαιογράφος της Βέροιας μετά από ατύχημα που υπέστη ο ηλικιωμένος πατέρας του, θύμα και αυτός των περίφημων «αστικών αναπλάσεων»…
Όπως καταγγέλλει, ο 84χρονος πατέρας του έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο πρόσωπο και στο σώμα, όταν σκόνταψε επάνω σε σίδερο που προεξείχε στο πεζοδρόμιο… Το σίδερο ήταν εκεί στα πλαίσια των περίφημων «αστικών αναπλάσεων», χωρίς κανένα προστατευτικό ή προειδοποιητικό!!! Μάλιστα υπήρχαν και άλλα επικίνδυνα σημεία με σωλήνες να προεξέχουν και υλικά, στα οποία δεν προσέκρουσε – ευτυχώς – ο 84χρονος!!!
Όπως αναφέρει ο καταγγέλλων, όλα αυτά τα άκρως επικίνδυνα βρίσκονται πάνω στα πεζοδρόμια από τα οποία διέρχονται ανυποψίαστοι πολίτες, χωρίς κανένα μέτρο προειδοποίησης ή ασφάλειας!!!
Οι περίφημες «αστικές αναπλάσεις» για τις οποίες επαίρεται η Δήμαρχος Βέροιας, κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, συνεχίζουν να απασχολούν, να προβληματίζουν και να εξοργίζουν…
Σε μια περίοδο βαθύτατης οικονομικής κρίσης και προβλημάτων η Δήμαρχος Βέροιας καμαρώνει που σκορπάει 8 εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξει πλακάκια στα πεζοδρόμια, για κηπάκια και άλλα παρεμφερή ενώ ταυτόχρονα στενεύουν επικίνδυνα κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης ακυρώνοντας όχι μόνο μεγάλο αριθμό θέσεων στάθμευσης, αλλά και προκαλώντας σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα!!!
Δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλάνε για ουσιαστική καταστροφή του αστικού κέντρου…
Ένα από τα εκπληκτικά των απίθανων εμπνεύσεων των «αναπλάσεων» είναι ο επαναπροσδιορισμός θέσεων διαφόρων περιπτέρων!!! Μετά από …βαθυστόχαστη μελέτη, ένα περίπτερο τοποθετήθηκε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου!!!
Κι επειδή αυτό ακούγεται απίστευτο, δείτε το βίντεο που ακολουθεί…
Αν δείτε ένα περίπτερο να έρχεται κατά πάνω σας, μην εκπλαγείτε…. Στη Βέροια του 2012 όλο μπορούν να συμβούν….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum