Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αυτό είναι το κτήνος της Ξάνθης!!!





Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού σχηματίστηκε σε βάρος του 27χρονου που ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε την 34χρονη στην Ξάνθη.  Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στις φριχτές λεπτομέρειες του εγκλήματος που συγκλονίζει την Ελλάδα.Όπως ανέφερε, ο 27χρονος ιδιοκτήτης οπωροπωλείου (Χ. Παπ.) προσέγγισε το θύμα έξω από την είσοδο της οικοδομής της, όταν εκείνη επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο.Στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά, τη χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι και την περιέλουσε με βενζίνη πριν της βάλει φωτιά.



Όπως διευκρινίστηκε δεν ακολούθησε το θύμα και τη φίλη της από το κέντρο της πόλης αλλά από τη διασταύρωση της 40 Εκκλησιών με την οδό Σαρανταπόρου, όπου την αποχαιρέτησε η φίλη της.
''Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Την ήξερα. Μου άρεσε. Την είδα τυχαία μπροστά μου και την ακολούθησα. Επιτέθηκα όταν έβαζε τα κλειδιά στην πόρτα. Θα με αναγνώριζε, γι αυτό την έκαψα'' είπε ο νεαρός Χ.Π. που ομολόγησε το πρωί την ενοχή του στους αστυνομικούς.

Ο «δράκος της Ξάνθης» από τις πρώτες στιγμές της προσαγωγής του δήλωνε αθώος και ζητούσε «επιθετικά» να αφεθεί ελεύθερος. Περίπου τα μεσάνυχτα φαίνεται να ομολογεί. Λίγο αργότερα αναιρεί τα όσα κατέθετε επικαλούμενος την ισχυρή πίεση που του άσκησαν οι αστυνομικοί.
 

Λίγο πριν τις 07:00 το πρωί όλα τελείωσαν. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει αποτύπωμά του σε αυτοκίνητο στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Ένας υπάλληλος εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας τον είχε δει να κινείται στην οδό 40 Εκκλησιές, μεθυσμένο, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα του δολοφονικού πρωινού.
 

Οι κάμερες της Forhnet στην οδό 40 Εκκλησιών κατέγραψαν στην κίνηση του δρόμου πρώτα τις δύο κοπέλες κι αμέσως μετά τον δράστη να τις ακολουθεί σε μικρή απόσταση. Το πλέον όμως επιβαρυντικό στοιχείο ενοχής για τον ίδιο, ήταν το κινητό της κοπέλας, το οποίο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, βρέθηκε στο σπίτι του. Αυτά τα στοιχεία παρουσιάστηκαν τμηματικά στον δράστη, ο οποίος βρέθηκε σε αδιέξοδο, και ομολόγησε κυνικά την αποτρόπαια πράξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum