Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Συλλογή τροφίμων και ρούχων από τον ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας


Aπό τον ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η αλληλεγγύη είναι η βασική προϋπόθεση επιβίωσης όσων πληττόμαστε από τη νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα, η αντίσταση είναι ο μόνος δρόμος για την ανατροπή της απάνθρωπης μνημονιακής πολιτικής που υλοποιούν η τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού και δίνει τροφή στην ανάπτυξη ρατσιστικών, φασιστικών, εθνικιστικών τάσεων, η αυτοοργάνωση είναι το εφαλτήριο για την ενεργοποίηση, τη συμμετοχή και τη χειραφέτηση των πολιτών, για μια κοινωνία δημοκρατική με κοινωνική δικαιοσύνη, για μια κοινωνία που οι πολίτες δεν είναι παρατηρητές των εξελίξεων αλλά τις καθορίζουν. Η ανατροπή έρχεται μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες, τις μικρές και μεγάλες μάχες, με την κοινωνία στους δρόμους, με την κοινωνία όρθια.
Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βέροιας συλλέγει την Πέμπτη 27 Δεκέμβρη 2012 τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, κλπ, τα οποία θα δοθούν σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης που λειτουργούν στην πόλη μας.
Τι συλλέγουμε;
Τυποποιημένα είδη διατροφής μακράς διάρκειας: Γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζυμαρικά, αλεύρι, όσπρια, λάδι, ζάχαρη, καφές, παιδικές κρέμες, παξιμάδια, φρυγανιές, μπισκότα, κλπ.
Είδη ρουχισμού, ατομικής υγιεινής και καθαριότητας: είδη βρεφανάπτυξης, είδη ένδυσης-υπόδησης παιδικά και ενηλίκων, παιχνίδια, σχολικά, κλπ.
Πού;
Τα προϊόντα θα συλλέγονται την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ στη Βέροια, Κεντρικής 19 τις παρακάτω ώρες: 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και 5 μ.μ. έως 9 μ.μ.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην πόλη μας αλλά και όλους τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.
Η αντίσταση της αλληλεγγύης είναι η δύναμή μας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum