Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Άγρια καταδίωξη κλεμμένου αγροτικού που οδηγούσε 16χρονος στην Ημαθία

Καταδίωξη αγροτικού αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε 16χρονος και είχε συνεπιβάτη 34χρονο, σημειώθηκε επί της Παλιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Θεσσαλονίκης, από το ύψος της διασταύρωσης Ν. Νικομήδειας μέχρι και την Αλεξάνδρεια, καθώς και σε αγροτικούς δρόμους στην περιοχή αυτή, το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα 12/3 από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.   
Όλα ξεκίνησαν όταν επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας (ύψος Νέας Νικομήδειας), αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας επιχείρησαν να σταθμεύσουν για έλεγχο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι. 

Ο 16χρονος οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την Αλεξάνδρεια παραβιάζοντας δύο ερυθρούς σηματοδότες, όπου το όχημα ακινητοποιήθηκε σε στύλο της Δ.Ε.Η.. Οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως κατόπιν αναζητήσεων συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το όχημα είχε αφαιρεθεί από τους δράστες βραδινές ώρες της 11/12.03.2012 από τη Σκύδρα Πέλλας. Επιπλέον, σε βάρος του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κ.Ο.Κ., ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum