Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Πρόταση από το ΠΑΣΟΚ δέχτηκε ο Χατζηγιάννης!

http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/xatzigiannis_pasok_600_375_-1520156881.jpgΦέρεται να το σκέφτεται ο γνωστός καλλιτέχνης...
Πρόταση από το ΠΑΣΟΚ έχει δεχτεί για να πολιτευτεί ο γνωστός και δημοφιλής καλλιτέχνης Μιχάλης Χατζηγιάννης! Το γεγονός πως το ΠΑΣΟΚ έχει πιάσει πάτο δημοσκοπικά, έχει αναγκάσει τους επιτελείς του κόμματος να αναζητούν νέα και δημοφιλή πρόσωπα ώστε να ανεβάσουν τα ποσοστά του κόμματος!



Ένα από αυτά είναι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης , που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται και να το σκέφτεται, καθώς είναι βέβαιο πως το ΠΑΣΟΚ αποκλείεται να παραμείνει τόσο χαμηλά δημοσκοπικά και επιπλέον από αυτούς θα εκλέξει, πολύ λίγοι θα είναι από τους νυν βουλευτές! Όλο αυτό το σκηνικό αφήνει πολύ χώρο σε νέους και ήδη δημοφιλείς υποψήφιους να είναι μέσα στην επόμενη Βουλή!


Μάλιστα πληροφορίες που καταφτάνουν καθημερινά στο parapolitika.gr θέλουν όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως , να έχουν κάνει πραγματικό "ντου" σε δημοφιλή πρόσωπα που προέρχονται από την show biz , αλλά και τον ευρύτερο καλλιτεχνικό κόσμο, ώστε να πολιτευτούν!


Μόλις οι πληροφορίες διασταυρωθούν θα σας τις μεταφέρουμε καθώς είναι πολλές και ιδιαίτερα... ενδιαφέρουσες!

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum