Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ημαθία: Έκλεβαν κοσμήματα από ηλικιωμένες και τα πουλούσαν σε κλεπταποδόχο κοσμηματοπώλη

Τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από 13/4/2012 έως 28/5/2012 στη Βέροια και στο Μακροχώρι, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας, έπειτα από προσαγωγή αναζητούμενων ύποπτων ατόμων που έκαναν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Βέροιας.  
Πιο συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περίπτωσης κλοπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος δύο τσιγγάνων 19 και 28 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των κλοπών ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών.

Οι δύο νεαροί, με το πρόσχημα ερώτησης, προσέγγιζαν γυναίκες μεγάλης ηλικίας και αιφνιδιαστικά αφαιρούσαν τις αλυσίδες που αυτές φορούσαν στο λαιμό. Στη συνέχεια τις πωλούσαν σε 41χρονο ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου έναντι του χρηματικού ποσού των 150 Ευρώ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ οι δράστες δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτοφόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum