Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

"Κολλάει" το deal με Χάβο - Βέροια


Η επιθυμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργου Αρβανιτίδη, ώστε ο Μάκης Χάβος να αποτελέσει τον διάδοχο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη φαίνεται πως δεν θα γίνει τελικά πράξη.

Μία συνάντηση που ξεκίνησε μετά τις 20:00 και κύλησε στην αρχή σε καλό κλίμα με τους δύο άνδρες να έδειξαν να έχουνε ταύτιση φιλοσοφίας για την νέα αγωνιστική περίοδο αλλά οι λεπτομέρειες της στελέχωσης του τεχνικού τιμ δείχνουνε να αποτελούνε το εμπόδιο.

Το όνομα του Χάβου είχε ακουστεί για πρώτη φορά στα μέσα της περασμένης εβδομάδας σε ένα χρονικό σημειο όπου ο 43χρονος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε διαψεύσει από την Αθήνα όπου βρισκότανε το οτιδήποτε περί επαφής.

Λίγες μέρες μετά όμως το διαφαινόμενο φλερτ έγινε πράξη και λίγο έλειψε σήμερα κιόλας να καταλήξει σε γάμο και τον Χάβο να επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας και πάλι στους πάγκους.

Στην νεοφώτιστη στην Super League «Βασίλισσα του Βορρά» αλλά η λεπτομέρεια που απέμενε για την ανακοίνωση της συμφωνίας από την ΠΑΕ Βέροια του καθορισμού των μελών του τεχνικού τιμ οι οποίοι πρόκειται να  πλαισιώσουνε τον Χάβο έδειξε να μην ξεπερνάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum