Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΒΕΡΟΙΑ: «Δοκιμάζεται» ο 19χρονος Αντ. Ηλιάδης


Με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ έκανε την προηγούμενη εβδομάδα προπονήσεις ο ταλαντούχος αριστερός μεσοεπιθετικός, Αντώνης Ηλιάδης που ανήκει στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, μετά από συμφωνία που υπήρξε μεταξύ των προέδρων των δύο συλλόγων, οι οποίοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Μάλιστα, οι Μακροχωρίτες είχαν προτείνει στη «Βασίλισσα» και έναν ακόμη παίκτη τους, τον 23χρονο Γιάννη Πιέτρα, ο οποίος όμως κατέληξε στη Νίκη Βόλου.

Ο Ηλιάδης πέρασε από το… μικροσκόπιο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και απομένει πλέον η εισήγηση του τελευταίου, ώστε να φορέσει ο 19χρονος παίκτης την «κυανέρυθρη» φανέλα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσοι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν εκτός αποστολής και όσοι δεν έπαιξαν ή αγωνίστηκαν λίγο στο ματς με τον Ολυμπιακό, έκαναν σήμερα προπόνηση στο Ταγαροχώρι, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό.

Από αύριο Τρίτη (08/01) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί κόντρα στον Πανιώνιο, με προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 12.00μμ στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου.


kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum