Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Με φόρα στους «8» η Βασίλισσα

Τι και αν στο πρωτάθλημα δεν τα πάει καλά; Η Βέροια κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Ξάνθης και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου ματς να προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Βέροια, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Ξάνθης με σκορ 2-0 και σε συνάρτηση με το πρώτο ματς που είχε και πάλι νικήσει με 2-1 πήρε το «εισιτήριο» για τους «8» του θεσμού. 

Εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς ήταν οι φιλοξενούμενοι και χάρη στο σουτ του Μπαργκάν στο 9’ παραλίγο να ανοίξουν το σκορ. 

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στις ευκαιρίες με τον Πλατέλλα στο 14’. Ωστόσο, εκείνοι που πήραν «κεφάλι» στο σκορ ήταν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Βέβαια, αυτό δεν θα γινόταν αν ο Αλέξανδρος Καλογέρης στο 37’ δεν εξαπέλυε μία «βολίδα» από τα 25 μέτρα. 

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Ξάνθης όσο και αν προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο για να γίνουν απειλητικοί και να πετύχουν κάποιο τέρμα δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα, σε μία από τις αντεπιθέσεις της η «βασίλισσα του Βορρά» με τον Μάικλ Ολαϊτάν στο 78’ έκανε το 2-0. 

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης το 2-0 δεν άλλαξε και έτσι οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας πανηγύρισαν μία σπουδαία πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στον αντίποδα εκείνοι της Ξάνθης αποχώρησαν με κατεβασμένα κεφάλια μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum