Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Σκότωσε» τη Βέροια με Βασιλείου ο Λεβαδειακός


Με γκολ του Βασιλείου στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός απέδρασε από τη Βέροια με τη νίκη, επικρατώντας 2-1 της τοπικής ομάδας.
Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη βροχή, είχε καλύτερη κυκλοφορία από την αγχωμένη Βέροια. Και στο 18’ ο Λισγάρας με κεφαλιά έκανε το 0-1. Το γκολ αυτό προκάλεσε μεγαλύτερο… εκνευρισμό στους γηπεδούχους που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κυριακίδη. Οι Βοιωτοί από την πλευρά τους ήταν καλύτεροι και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0.
Στο δεύτερο μέρος η Βέροια βελτίωσε την εικόνα της και προσπάθησε να απειλήσει για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Λεβαδειακός έδωσε χώρο στη «Βασίλισσα του Βορρά» και προσπάθησε να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ. Ο Μπαργκάν κυρίως και ο Ολαϊτάν προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Κυριακίδη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 86’ όμως ο Μαχαίρας με αυτογκόλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βοιωτών για το 1-1. Όμως ο Λεβαδειακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στις καθυστερήσεις του αγώνα σε μια αντεπίθεση, ο Βασιλείου νίκησε τον Τζόναθαν κι έγραψε το τελικό 1-2. Αυτή ήταν η 4η εκτός έδρας νίκη για τους «πράσινους», ενώ η Βέροια παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας…


onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum