Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Αύριο ο Τάσος Ριζόπουλος στην Βέροια




Όπως σας  είχαμε πριν 2 εβδομάδες ο Τάσος Ριζόπουλος θα έρθει στην Βέροια..!!!Τελικά θα εμφανιστεί αύριο στον πεζόδρομο της Βέροιας και συγκεκριμένα στο Alobar...
To Veria-City-News σας παρουσιάζει αναμφισβήτητα από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες της Ελλάδας...
...με τηλεοπτική παρουσία σε πανελλήνιας και τοπικής εμβέλειας κανάλια STAR CHANNEL, TV MAKEDONIA , TV 100! Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε γνωστά Club και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και αποκλειστικό μοντέλο γνωστής εταιρείας υποκαμίσων MORELLI! Πρωταθλητής Ελλάδος και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ Τάσος Ριζόπουλος καταφέρνει πάντα να προκαλεί πανικό σε κάθε guest εμφάνιση του στα μεγαλύτερα clubs της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο! Έχει παίξει ως GUEST DJ σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά εμφανίστηκε και σε Γερμανία, Ιταλία Βουλγαρία και εννοείται και στη Κύπρο μας! Οι τελευταίες του εμφανίσεις που έγιναν πρόσφατα στη Λεμεσό δημιούργησαν μεγάλο θέμα στη πόλη αφού ο DJ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με αποτέλεσμα το νυχτερινό club που τον έφερε να επαναλάβει τις εμφανίσεις του σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

Ο Τάσος Ριζόπουλος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum