Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Απομακρύνεται ο Ολαϊτάν από τον ΠΑΟΚ


Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε πως η αίσθησή του είναι ότι ο Ολαϊτάν θα καταλήξει τελικά στον Ολυμπιακό και είναι πράγματι γεγονός ότι η υπόθεσή του έχει πάψει να απασχολεί ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ.
Βέβαια, συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» δεν έχει υπάρξει αλλά οι πιθανότητες να φορέσει ο παίκτης τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι πια πολλές.
Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση ύψους 150 χιλιάδων ευρώ ετησίως, όμως το ποσό ανέβαινε στο ένα εκατομμύριο ευρώ για συμβόλαιο τριών χρόνων (μαζί με την εφορία, τα χρήματα που ζητούσε η Βέροια και κάποια άλλα έξοδα) κι έτσι Γκοντσάρεβα και Μαυροφρύδης έβαλαν «στοπ».
Οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και τη Βέροια σταμάτησαν και τότε μπήκε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ πείσθηκε κάποια στιγμή να ασχοληθεί, αλλά ήταν ήδη αργά και πλέον ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει ακόμα περισσότερα απ’ όσα είχε αρχικά συζητήσει, οπότε όπως είναι λογικό δεν θα μπει καν στη διαδικασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Ολαϊτάν υψηλότερο συμβόλαιο συν κάποια πριμ που δεν προβλέπονται από τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum