Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Προβάδισμα Καρντόσο στη «Βασίλισσα»


Στην επιλογή του έμπειρου Οράσιο Καρντόσο φαίνεται πως καταλήγουν οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας του βορρά», μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μοχάμεντ Ισά.

Οι «κυανέρυθροι»,είχαν εδώ και μέρες στην λίστα τους τον 33χρονο μέσο, γνωστό στους Έλληνες φιλάθλους από το πέρασμά του σε Αστέρα Τρίπολης και Καβάλα, όμως δεν αποτελούσε την πρώτη τους επιλογή αφού τα είχαν βρει με τον Ισά.

Από την στιγμή όμως που χάλασε η μεταγραφή του Γκανέζου, το ενδιαφέρον για τον Καρντόσο αναθερμάνθηκε και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις ώστε να επιστρέψει στο Ελληνικό πρωτάθλημα για να φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας».

Ο Καρντόσο, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, ανήκει από τον Δεκέμβριου του 2011 την Κόλο Κόλο της Χιλής.

Στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων, δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη αφού συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους Δασκαλάκη και Μπελόν ώστε να λύσουν τα συμβόλαιά τους, καθώς δεν υπολογίζονται για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέλος, μετά τον Σκαθαρούδη που δόθηκε με "υποσχετική" για 6 μήνες στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (θέλει και τον Μάνο), αναμένεται να αποχωρήσει ως "δανεικός" σε ομάδα της Football League και ο ισπανός Καρλίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum