Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Νέα δίκη για την Οικολογική Ομάδα Βέροιας


Tην Τρίτη, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, συνεχίζεται το σήριαλ των δικών, κατά της Οικολογικής Ομάδας. Οι μηνυτές είναι οι πρώην Δήμαρχοι του Νομού Ημαθίας, ο Τότε Νομάρχης και ο Τότε Περιφερειάρχης Τσιότρας.
Αφορά τα αμμοχάλικα που άφησαν οι ακτιβιστές, πάνω στο πάνελ ομιλητών, από τον Αλιάκμονα. Για τις επι χρόνια παράνομες αμμοληψίες σε χιλιάδες στρέμματα του ποταμού, με το σύνολο σχεδόν της διοίκησης, να συγκαλύπτει.
Η ποινή πρωτόδικα, ήταν έξι μήνες και δέκα πέντε μέρες. Ο Εισαγγελέας Εφετών από τη Θεσσαλονίκη, έκανε έφεση ως προς την ποινή. Έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη. Και η ποινή επεβλήθη διότι, προσεβλήθησαν οι άνθρωποι αυτοί, με αυτήν την ενέργεια.
«Χιλιάδες στρέμματα δημόσιας κτήσης, έγιναν ιδιωτικές περιουσίες και κανείς δεν προσεβλήθη από αυτούς. Ένας ρημαγμένος Νομός, κανέναν δεν προσέβαλε. Επιλεκτική ευαισθησία. Δυστυχώς, το σύνηθες πλέον είναι, οι ένοχοι να γίνονται τιμητές και διώκτες. Ουτιδανοί, ολίγιστοι απάτριδες, συνεχίζουν ανενόχλητοι ακόμη τον αθέμιτο και χυδαίο κάθε είδους πλουτισμό τους» αναφέρει ανακοίνωση της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας.


2 σχόλια:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum