Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας εγκαινιάζει νέες δράσεις για το 2013


Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας δίνει τις δικές της ευχές για το 2013, ευχές για δημιουργία, αλληλεγγύη, άνοιγμα του μυαλού και της καρδιάς μας σε νέους & πιο αισιόδοξους δρόμους, προσπαθούμε να τις κάνουμε πράξη καλώντας όλους εσάς παλιούς και νέους φίλους να συμμετέχετε στην προσπάθειά μας. Και μια και κάθε νέα χρονιά είναι μια πρόκληση για νέα ξεκινήματα… η Βιβλιοθήκη εγκαινιάζει:

  • Τον κύκλο εργαστηρίων «Μοιράζομαι τα χόμπι μου κι ό,τι αγαπώ»

Έχετε κάποιο χόμπι ή μια αγαπημένη απασχόληση που αγαπάτε και πιστεύετε πως μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους; Εμείς σας δίνουμε το χώρο και τα υλικά και σας καλούμε να οργανώσουμε παρέα μια δημιουργική συνάντηση. Η πρότασή σας μπορεί να απευθύνεται σε μεγάλους ή μικρούς και να έχει σχέση με κάτι καλλιτεχνικό, πρακτικό, γενικότερα δημιουργικό. (Από τον Ιανουάριο/μια ή δύο φορές το μήνα).

  • Τον κύκλο συναντήσεων «Λέσχη 13-17!».

Συναντήσεις που απευθύνονται σε εφήβους και στα ενδιαφέροντά τους και μπορούν να εκτείνονται από την τέχνη και την τεχνολογία μέχρι την μόδα, την έκφραση και την κίνηση και ό,τι άλλο εσείς οι έφηβοι έχετε να μας προτείνετε. (Από τον Ιανουάριο/μια φορά το μήνα).

  • Τέλος απευθυνόμαστε στους δημιουργικούς χώρους και ανθρώπους της πόλης, 

τους οποίους καλούμε να οργανώσουμε στο χώρο τους μια ξενάγηση γύρω από τη δουλειά τους. Αν λοιπόν πιστεύετε πως η δουλειά σας έχει κάποιο ενδιαφέρον για το ευρύ κοινό, αν είναι μια τέχνη που τείνει να εκλείψει ή αντίθετα κάτι πολύ νέο και πρωτοπόρο, αν τη θεωρείτε δημιουργική ή χρήσιμη αλλά παραμελημένη ελάτε να την αναδείξουμε! Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες οπότε και θα ανακοινωθεί.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα

Διαβάζουμε παρέα… αυτό το μήνα ιστορίες με βατραχάκια!!

«Κάποιος να μ’ αγαπάει» των Brigitte Weninger & Eve Tharlet. Ανάγνωση ιστορίας και δραστηριότητα. Για παιδιά 3 - 4,5 ετών και τους συνοδούς τους. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 11.00-12.30 το πρωί

«Λέσχη 13-17»: Με το παλιό μου μπλουτζίν! Φέρτε ένα παλιό, αγαπημένο σας μπλουτζίν για να το μεταμορφώσουμε ή να το ανακυκλώσουμε. (Καλό είναι να έχετε μαζί σας κι ένα ψαλίδι που κόβει ύφασμα). Για εφήβους 13 έως 17 ετών. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης. 
Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα

Διαβάζουμε παρέα… αυτό το μήνα ιστορίες με βατραχάκια!!

«O βάτραχος είναι βάτραχος» του Μαξ Βέλθιους. Ανάγνωση ιστορίας και δραστηριότητα. Για παιδιά 3 – 4,5 ετών και τους συνοδούς τους. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας, Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum