Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση “just a kid again” στην γκαλερί Παπατζίκου


1 Γκαλερί, 75 δημιουργοί, 170 έργα, Άπειρη αγάπη
Στη Βέροια μπορείτε να ανακαλύψετε για μια ακόμη φορά πως η τέχνη διαπερνά τα εθνικά σύνορα και καταργεί τις αποστάσεις, όταν έχει φιλανθρωπικό σκοπό.
Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 εγκαινιάστηκε στην γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ (Αγ. Αντωνίου 26), η διεθνής έκθεση mail art με τίτλο: “just a kid again, υπό την επιμέλεια των δημιουργών Φωτεινής Χαμιδιελή και Γεωργίας Γρηγοριάδου.
Παρουσιάζονται 170 έργα τέχνης (ζωγραφική, χαρακτική, φωτογραφία, κολάζ κ.ά.) με τη μορφή της mail art , τα οποία έχουν προσφέρει 75 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, ώστε τα έσοδα από την πώληση τους να διατεθούν για την ενίσχυση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Έργα τέχνης από δημιουργούς, οι οποίοι με ιδιαίτερη ευαισθησία προσέγγισαν το θέμα, στην προσπάθεια τους να μας ξαναθυμίσουν –αλλά και να ξαναθυμηθούν- την πολύτιμη παιδική τους ηλικία.
Έως τις 8 Φεβρουαρίου 2013, στην Γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια ανακούφισης των κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών, μέσα από την αγορά ενός έργου τέχνης που προσέφεραν καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο. Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς προχώρησαν κι ένα βήμα παραπάνω, όπως η ζωγράφος από τη Νορβηγία Mario Risto Fagerli, η οποία κατέθεσε κι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί».
Η αγάπη για τα παιδιά δεν εκφράζεται μόνο με λόγια, αλλά και με έργα (τέχνης). 
Διάρκεια έκθεσης “just a kid again”: Έως 8 Φεβρουαρίου 2013
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 17:00-21:00,  Τετάρτη-Σάββατο: 10:00-14:00
(Αγ. Αντωνίου 26, Βέροια): τηλ. 2331070325, ηλεκτρονική διεύθυνση: gallerypapatzikou@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum