Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Να απορρίψουν την δημιουργία διοδίων στο Νησέλι οι Πολιτικοί της Ημαθίας


Απορούμε πώς είναι δυνατόν να μην έχουν εκδοθεί ανακοινώσεις από τα πολιτικά γραφεία των Βουλευτών της Ημαθίας σχετικά με τα διόδια που κατασκευάζονται στο Νησέλι.
Το θέμα αφορά όλη την Ημαθία, η οποία εκτός του ότι πλήττεται από ανεργία και μείωση ακόμα και της τουριστικής κίνησης, τώρα οι κερδοσκόποι των οδών βάζουν και ένα "σύνορο" απαράδεκτο στο Νησέλι, με διόδια (κατ' αρχήν) 2,20 ευρώ !Περιμένουμε την αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη, αλλά και των τριών Δημάρχων, εκτός αν συμφωνούν...
Τα blogs της Πιερίας και μάλιστα με συμπαράσταση των εκεί πολιτικών παραγόντων, σχεδιάζουν τεράστια κινητοποίηση για τα διόδια του Αιγινίου που ενεργοποιούνται (και αυτά).
Eίναι πολύ σοβαρή εξέλιξη, είναι μια απαράδεκτη ενέργεια εναντίον του κόσμου της Ημαθίας και θα συμβάλλει στην εμπορική και τουριστική απομόνωση της Περιφερειακής Ενότητας, είναι δε ένα ακόμα δυσβάσταχτο κόστος που επιβάλλεται σε εργαζομένους που μετακινούνται σχεδόν καθημερινά προς περιοχές της Θεσσαλονίκης και Πιερίας, αλλά και των αγροτών μας του καθημερινού μόχθου προώθησης των προϊόντων τους στις λαχαναγορές.

Λοιπόν, περιμένουμε αντίδραση των "υπεύθυνων" πολιτικών μας, για να δούμε...
Αγανακτησμένοι εργαζόμενοι.



3 σχόλια:

  1. Δεν είναι δυνατόν, θα πρέπει να αντιδράσουν όλοι οι φορείς και οι αγρότες.
    Οι πολιτικές αρχές ήδη έπρεπε να αποκλείσουν τέτοιο ενδεχόμενο.
    Θα φτάσουμε στο σημείο να βρεθούμε μια μέρα να πληρώνουμε και για το κάθε βήμα που κάνουμε...

    ΝΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum