Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Φωτογραφίες και Βίντεο - ΣΟΚ από την καραμπόλα στην Εγνατία έξω από την Βέροια

Μέσα στους τραυματίες είναι και μία έγκυος που μεταφέρθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο αφού μπήκε σε διαδικασία τοκετού. 
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από τη γενική αστυνομική διεύθυνση, στην πρώτη καραμπόλα ενεπλάκησαν 20 οχήματα, φορτηγά και επιβατικά...
Τραυματίστηκαν 21 άτομα, εκ των οποίων τα δύο σοβαρά. Οι άλλοι 19 τραυματίες, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, τραυματίστηκαν πιο ελαφριά και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης. 
Οι δύο από τους επτά τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης έφυγαν από το νοσοκομείο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ οι υπόλοιποι ελέγχονται προληπτικά. Ελαφρά τραυματίες είναι και οι δύο οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» και δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο. 
Στη δεύτερη καραμπόλα που σημειώθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω από την πρώτη, ενεπλάκησαν οχτώ οχήματα με δύο τραυματίες. Μεταξύ των τραυματιών ήταν και μια έγκυος από την Πτολεμαΐδα, η οποία επέβαινε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ενεπλάκη στην καραμπόλα. 
Η γυναίκα που διανύει την 34η εβδομάδα της κύησης, είναι σε άριστη κατάσταση και υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις στη Γ' Μαιευτική Κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα θα παραμείνει για παρακολούθηση στο νοσοκομείο προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού.
Στο συμβάν υπάρχει και ένας νεκρός.
Στο ρεύμα κυκοφορίας προς Θεσσαλονίκη γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Αλεξάνδρειας, μέσω της παλιάς εθνικής οδού.













newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum