Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Δήμαρχος Βέροιας: "Καμία προκήρυξη για προσλήψεις ανέργων δεν υπάρχει στον Δήμο"

Από την Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου ανακοινώθηκαν τα εξής:"Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε στο Δήμο Βέροιας δέκτες πολλών αιτημάτων από πολίτες που προσέρχονται ζητώντας να υποβάλουν αιτήσεις για την πρόσληψή τους σε θέσεις εργασίας που υποτίθεται ότι προκηρύσσονται από διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα. Οι πολίτες αυτοί πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης.   
Ως Δήμαρχος γίνομαι καθημερινά αποδέκτης της αγωνίας όλο και περισσότερων πολιτών που κτυπούν την πόρτα μου για να ζητήσουν ένα μεροκάματο και συναισθάνομαι την απόγνωση που βιώνουν συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, καθώς το φάσμα της ανεργίας διογκώνεται και πλήττει όλα τα νοικοκυριά. Το πρόβλημα το βιώνω και στο δικό μου σπίτι.

Είμαι αναγκασμένη, κόντρα στην παραπληροφόρηση που έχει περάσει στην τοπική κοινωνία, να κάνω την αυτονόητη διαβεβαίωση ότι κάθε θέση εργασία που θα δοθεί στο Δήμο της Βέροιας από οποιοδήποτε πρόγραμμα μείωσης της ανεργίας, θα βλέπει το φως της δημοσιότητας με έμφαση, όπως άλλωστε γινόταν μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπάρχουν προ των πυλών κάποια προγράμματα για τη απασχόληση ανέργων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τα οποία προς το παρόν δεν υλοποιούνται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum