Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Τop 10: Πράγματα που δεν γνωρίζετε για το Facebook!

Kαι ούτε που φαντάζεστε...
Μπορεί να το χρησιμοποιούμε καθημερινά πολλές ώρες, αλλά υπάρχουν πραγματα που ούτε καν γνωρίζουμε για το δημοφιλή κοινωνικό δίκτυο. To κόσμος του Facebook είναι πολύ μεγάλος, αλλά και πολύ άγνωστος για τους περισσότερους! 
Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 10 σημαντικές πληροφορίες για το Facebook, που μέχρι σήμερα ούτε καν που φανταζόμασταν. 
10. Απαγορεύονται οι φωτογραφίες θηλασμού!
Και πολύ καλά κάνουν, θα συμπληρώσουμε εμείς! Μπορεί καθημερινά να βλέπουμε στο Facebook φωτογραφίες ημίγυμνων αντρών και γυναικών,αλλά απαγορεύεται αυστηρά να ανεβάσει κάποια μητέρα φωτογραφία που θηλάζει το νεογέννητο μωρό της. Πρόσφατα πάνω από 1.000 χρήστες προσπάθησαν να ανεβάσουν μια τέτοια φωτογραφία, αλλά το Facebook τους απογόρευσε την ανάρτηση.
9.Οι χρήστες του Facebook έχουν χαμηλό μορφωτικό επίπεδο!
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Οχάιο, άνθρωποι με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και πανεπιστημιακές σπουδές δεν διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook. Το αποτέλεσμα της ερευνας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει πως όσοι διαθέτουν λογαριασμό στο δημοφιλή κοινωνικό δίκτυο διαθέτουν χαμηλό μορφωτικό επίπεδο. 
8. Εστιατόριο χάριζε χάμπουργκερ σε όποιον χρήστη διέγραφε 10 φίλους!
Και όμως είναι αλήθεια! Το περιστατικό αυτό συνέβη το 2009. Εστιατόριο που πουλούσε σπέσιαλ χάμπουργκερ χάριζε ένα χάμπουργκερ σε όποιον χρήστη διέγραφε 10 φίλους από το Facebook. Στη συνέχεια έστελνε στους διεγραμένους φίλους το εξής μήνυμα: "O τάδε φίλος σου σε διέγραψε για ένα burger!" Τι άλλο θα ακούσουμε πραγματικά;;
7. Το Facebook ευθύνεται για 1 στα 5 διαζύγια!
Ύστερα από έρευνα της αμερικανικής Ακαδημίας δικηγόρων οικογενειακού Δικαίου, διαπιστώθηκε πως 1 στα 5 διαζύγια οφείλεται στο Facebook και σε μηνύματα που βρήκε ο ένας σύντροφος στο προφίλ του άλλου. 
6. Πάνω από 350 εκατομμύρια χρήστες είναι εθισμένοι με το Facebook!
Aυτό το περιμέναμε. Πάνω από 350 εκατομμύρια άνθρωποι δηλώνουν εθισμένοι με το Facebook, σύμφωνα με έρευνα αμερικανών ψυχολόγων. Μάλιστα οι εθισμένοι χρήστες παρουσιάζουν συμπτώματα όπως έλλειψη συγκέντρωσης και εκνευρισμό αν δεν τσεκάρουν σε τακτά χρονικά διαστήματα το προφίλ τους. 
5. Το 36% των χρηστών μπαίνουν στο Facebook μετά το sex!
Kάποτε μετά το sex άναβαν τσιγάρο, τώρα όμως με την τεχνολογία να έχει γίνει μέρος της ζωής μας, το Facebook αποτελεί την πρώτη σκέψη των χρηστών μετά το sex. Το 36% των χρηστών μέτα το sex  μπαίνει στο δημοφιλή κοινωνικό δίκτυο για να τσεκάρει τις ενημερώσεις του. Αυτό η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. 
4. Ο Αλ Πατσίνο ήταν το πρώτο "πρόσωπο" στο Facebook!
To 2007 στην αρχική σελίδα του Facebook πριν συνδεθείτε εμφανιζόταν σχεδιασμένο με αριθμούς και γράμματα το πρόσωπο του Αλ Πατσίνο. 
3. Το 25% έχει χωρίσει εξαιτίας του Facebook!
Σε δείγμα 1000 χρηστών το 25% δήλωσε είχε μάθει ότι η σύντροφος/ο σύντροφος του τον/την χώρισε από το status στο Facebook. Mάλιστα το 75% αυτών που έμαθαν με αυτόν τον άσχημο τρόπο την είδηση του χωρισμού τους ήταν άντρες.
2. Ο μέσος χρήστης έχει 130 φίλους.
Αν ανησυχούσατε για την δημοτικότητά σας στο Facebook πρέπει να σας ενημερώσουμε πως ο μέσος χρήστης έχει 130 φίλους. Μάλιστα έρχεται σε επαφή με τους 10 από αυτούς.
1. To Facebook ευθλυνεται για εγκλήματα!
Δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουμε ακούσει...Xρήστες δημιουργούν ψεύτικα προφίλ για να γνωρίσουν γυναίκες, τους ζητούν να έχουν καποια συνάντηση και τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι φρικιαστικό. Οι γυναίκες αυτές πέφτουν θύματα βιασμού, ενώ στη συνέχεια τις σκοτώνουν. Οι αρχές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Πρέπει οι γυναίκες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum