Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Απίστευτος καυγάς στο Μνημονιακό MEGA μεταξύ Καψή και Χρυσής Αυγής! [VIDEO]

Άγριος καυγάς ξέσπασε κατά την διάρκεια προεκλογικής εκπομπής μεταξύ του Γερμανοτσολιά Καψή με τον Γ. Μανώλη απο τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Η. Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.
Όλα ξεκίνησαν...
πριν απο μερικές ημέρες αφού σχεδόν όλα τα "μικρότερα" κόμματα διαμαρτυρήθηκαν στο ΕΣΡ γιατί πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί με πρωτοστάτη το MEGA δεν τους προβάλλουν με βάση τον εκλογικό νόμο που προβλέπει παρουσία ανάλογη με την δύναμη που πήραν στις τελευταίες εκλογές.

Το MEGA φυσικά, όπως και στις προηγούμενες εκλογές που έπαιζε μοναχά ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ, και σε αυτές έχει μονίμως καλεσμένους μόνο απο τα μνημονιακά κόμματα ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ παρόλο που είναι τελευταίο στη Βουλή και όλοι αυτοί απο το πρωί έως το βράδυ με την βοήθεια των παρουσιαστών κάνουν επιθέσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.  Για την Μεσογείων άλλο κόμμα δεν υπήρχε.

Έτσι στην προεκλογική εκπομπή του Καψή και μετά απο παρέμβαση του ΕΣΡ , το MEGA αναγκάστηκε να καλέσει εκπροσώπους απο όλα τα κόμματα. Έλα όμως που ο Καψής παρόλο την παρουσία 8 εκπροσώπων κομμάτων έδινε τον λόγο μόνο στους εκπροσώπους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και όλοι μαζί κάνανε επιθέσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ!

Δείτε τι επακολούθησε απο τον Γ. Μανώλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Δείτε πως ο Η. Κασιδιάρης ξεμπροστιάζει τον Μανώλη Καψή,τον Μπόμπολα και το Mega για την απαράδεκτη τρομοκρατία την οποία ασκούν μέσω τηλεοράσεων και εφημερίδων σε όλους τους Έλληνες!
Δείτε τον ΑΘΛΙΟ "δημοσιογράφο" Μανώλη Καψή:





Να τονίσουμε οτι ο καυγάς συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της εκπομπής απο τους εκπροσώπους σχεδόν όλων των μικρών κομμάτων αφού δικαίως διαμαρτύρονταν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum