Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Κερδίζει… έδαφος ο Άγγελος Αναστασιάδης;

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα όσον αφορά το θέμα προπονητή στη «Βασίλισσα του βορρά». Η ομάδα, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο της, μπορεί να εξασφάλισε σχετικά εύκολα την απευθείας άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα, να έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και να κέρδισε τα εγκωμιαστικά σχόλια των αντιπάλων της, όμως ο Γιώργος Αρβανιτίδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να του εμπιστευθεί τις τύχες της και τη νέα αγωνιστική σεζόν, θέλοντας να φέρει έναν καταξιωμένο προπονητή, με πολύχρονη θητεία και εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία.

Τα ονόματα που «παίζουν» τις τελευταίες μέρες είναι αυτά των Μάκη Χάβου, Μάκη Κατσαβάκη, Γιώργου Χατζάρα, Παύλου Δερμιτζάκη και Τιμόθεου Καβακά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται προς το παρών από την ΠΑΕ, η περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη φαίνεται να κερδίζει… έδαφος, μιας και ο πολύπειρος τεχνικός αποτελεί διακαή πόθο του ισχυρού άνδρα της «Βασίλισσας»!

Ένα γεγονός που ενισχύει το τελευταίο σενάριο, είναι ότι δεν πραγματοποιήθηκε η φημολογούμενη επιστροφή του Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, όπου προσελήφθη την Πέμπτη (31/05) ο Γιώργος Δώνης, αλλά το "αγκάθι" που θα πρέπει να ξεπεραστεί για να επιτευχθεί η συμφωνία είναι το υψηλό κασέ του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum