Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Καλαϊτζίδης: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα»


Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τόνισε ότι η Βέροια αδικείται από το αποτέλεσμα…

Συγκεκριμένα είπε:
Για το ματς: "Αμυντικά για πρώτη φορά λειτούργησε καλά η ομάδα. Επιθετικά είχαμε πολλές ευκαιρίες. Εχω καταγράψει τρεις φάσεις τετ α τετ, τρεις φορές βγάλανε πάνω από την γραμμή οι αντίπαλοι την μπάλα, είχαμε και ένα πέναλτι. Δεν θυμάμαι να έχει γίνει ξανά αυτό σε άλλο αγώνα της Βέροιας. Περισσότερο θα με στενοχωρούσε αν δεν δημιουργούσαμε αυτές τις προϋποθέσεις για γκολ παρά το ότι τις χάσαμε. Η σημερινή Βέροια αδικείται  από το αποτέλεσμα, πρέπει να δούμε την συνέχεια. Ηταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα, θεωρώ πως δεν υπήρξαν ακρότητες και αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους, γιατί είναι καλό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων. Ευχαριστώ τους φίλους της ομάδας μας, τους θέλουμε δίπλα κοντά μας για να απομακρυνθούμε από την ζώνη και να παραμείνουμε στη κατηγορία. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ".
Για τις ευκαιρίες που έχασε η Βέροια και το αν υπήρχε άγχος για το ότι ήταν στην εστία του ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Γλύκος: "Στο τετ α τετ του Ολαϊτάν δεν έχει παίξει ρόλο ο τερματοφύλακας, ούτε στο τετ α τετ του Ιωάννου, γιατί πήγε η μπάλα πάνω του. Για μένα είναι άγνωστη δουλειά το άγχος. Ο Ιωάννου όλα τα χρόνια ήταν σκόρερ, γι' αυτό τον ήθελα στην ομάδα. Ο Μπαργκάν και ο Κόστλι είναι επίσης καλοί παίκτες, οι ευκαιρίες έχουν να κάνουν με την ετοιμότητα των παικτών εκείνη την στιγμή της εκτέλεσης".
Για την εικόνα της Βέροιας: "Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο είναι η παρουσία των παλιών παικτών που συνεργάστηκα. Και οι ίδιοι οι παίκτες αυτοί προσπαθούν να πιέσουν τους άλλους να ακολουθήσουν αυτά που δουλεύουμε".
Για το πέναλτι που κέρδισε η Βέροια: "Ο Καλτσάς και ο Καφές εκτελούν καλύτερα τα πέναλτι, αυτοί οι δύο είχαν την επιλογή ποιος θα εκτελέσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum