Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ: Στην Ελλάδα της κρίσης, της εξαθλίωσης και της κατάντιας, παιδιά δημοτικού ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΑΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ!!!

Γράφει ο Α.
Σοκάρει και τον πιο σκληρό και τον πιο δυνατό χαρακτήρα  η καταγγελία που έγινε πριν λίγες μέρες από δασκάλους στο 7ο Διαμέρισμα Αθηνών.
ΆΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, εκεί καταντήσατε τα σπλάχνα του λαού μας. Να λιποθυμούν λόγω υποσιτισμού στα προαύλια των σχολείων. Η αρχή έγινε από τις αδύναμες μονάδες πληθυσμού. Ντροπή σας αληταράδες...Ένα παιδί να μάθουμε πως πέθανε εξαιτίας σας και 11 εκατομμύρια Ελλήνων θα σας ξεσκίσει τις σάρκες. Ανθέλληνες. Δείτε πιο κάτω το γεγονός...
Σοκ προκάλεσε η καταγγελία εκπαιδευτικών ότι μικροί μαθητές λιποθυμούν πλέον στα σχολεία επειδή πεινάνε. Η καταγγελία έγινε κατά τη διάρκεια σύσκεψης σωματείων και φορέων της εκπαίδευσης του 7ου Διαμερίσματος Αθηνών. Πείνα, ποιος θα το φανταζόταν ότι αυτός ο εφιάλτης θα επανέκαμπτε για να χτυπήσει μαθητές από σχολεία των υποβαθμισμένων γειτονιών του 6ου Διαμερίσματος. Λιποθυμούν επειδή πάσχουν από ασιτία, γιατί οι γονείς είναι άνεργοι, τα τελευταία λεφτά φαγώθηκαν από καιρό και το ψυγείο είναι άδειο. Ποιος να αντέξει αυτή την είδηση. Ποιος μπορεί να αντέξει την είδηση, που ειπώθηκε και πάλι στη σύσκεψη, ότι γονιός μαθητή από σχολείο του 7ου Διαμερίσματος αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να θρέψει την οικογένειά του. Έτσι «σώζουν» την Ελλάδα!

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum