Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μωρό έφαγε χασίς ενώ του άλλαζαν πάνες σε κατάστημα KFC

Η Στέισι Ρας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η 17μηνών κόρη της Λίλι μασουλούσε... φούντα την ώρα που της άλλαζε πάνα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενός καταστήματος KFC

Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα Daily Mail που αναφέρει ότι μάνα και κόρη πήγαν να απολαύσουν τηγανητό κοτόπουλο σε υποκατάστημα KFC στην περιοχή Νιούμπορι και όταν κάποια στιγμή η μικρή χρειάστηκε να αλλάξει πάνα η μαμά της την πήγε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου.


Εκεί όμως πάνω στην αλλαξιέρα η μικρή ανακάλυψε έναν σβώλο κάνναβης τον οποίο και έβαλε στο στόμα της και άρχισε να τον μασουλά. Η μάνα της είπε ότι στην αρχή δεν κατάλαβε τι μασουλούσε η κόρη της, αλλά μετά πρόσεξε ότι όχι μόνο ήταν κάνναβη αλλά και ότι το πάτωμα ήταν γεμμάτο με τρίματα.

Τότε φώναξε τον υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος της πρόσφερε ένα φρουτοποτό για να βοηθήσει την κόρη της να ξεπλύνει το στόμα της. Η μητέρα δεν έδωσε συνέχεια στο συμβάν απλά εξέφρασε την απορία « Μα ποιος πάει να στρίψει τσιγαριλίκι σε δωμάτιο όπου αλλάζουν πάνες τα μωρά;»

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum