Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Επιτροπή ποιότητας ζωής και καταστηματάρχες της Βέροιας!!!

22-10-2011-2Στην αρχή της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δ. Βέροιας, η Κατερίνα Κωστογλίδου πρότεινε να σταλεί μια επιστολή προς τους επαγγελματίες καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος με την οποία η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής θα επισείει την προσοχή έτσι ώστε να μη γίνονται αυθαιρεσίες και παρανομίες.
Με την πρόταση συμφώνησε ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου ο οποίος δήλωσε πως πρέπει να σταματήσει το «κρυφτούλι» μεταξύ δήμου και καταστηματαρχών. «Πρέπει να ξεκαθαρίσει η θέση του Δήμου και της Επιτροπής στο θέμα αυτό», είπε.
«Ζητάτε το αυτονόητο»
22-10-2011-22Με την πρόταση της κ. Κωστογλίδου διαφώνησε ο Γιώργος Μιχαηλίδης μη κατανοώντας την αναγκαιότητα της επιστολής. «Αυτό που ζητάτε είναι το αυτονόητο», είπε, ενώ με την πρόταση διαφώνησε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κώστας Βοργιαζίδης. «Η επιτροπή με τη συμπεριφορά της στα θέματα που υπάρχουν θα δώσει το μήνυμα πως δεν θα ανεχθεί παρανομίες», είπε ο κ. Γουναράς. Τελικά η πρόταση δεν εγκρίθηκε. Στα θέματα Ημερήσιας Διάταξης, είχαμε μία ανάκληση άδειας σε μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ στα υπόλοιπα θέματα δόθηκε αναβολή για δυο συνεδριάσεις, έτσι ώστε οι επιχειρηματίες να προλάβουν να ειδοποιήσουν το Υγειονομικό μέσω αίτησης στο Δήμο, για να εξετάσουν τα καταστήματά τους ότι τα έφεραν στην πρότερη κατάσταση τους. Δηλαδή αποκατέστησαν τις παρανομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum