Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Μητέρα έδινε στο παιδί της αλκοόλ και κοκαΐνη

Μία μητέρα παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι έδινε στα δύο παιδιά της αλκοόλ και ναρκωτικά. Είχε και συνεργό στις άνομες πράξεις της.

Μία μητέρα δεν έδειχνε τον απαραίτητο ζήλο, όπως φαίνεται στα παιδιά της. Παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου την ενοχή της για τις κατηγορίες της χορήγησης αλκοόλ στον 4χρονο γιο της και αλκοόλ και κοκαΐνης στην 10μηνών κόρη της.


Η μητέρα Juliette Dunn, 29 ετών από το Bridgeport του Κονέκτικατ με την συνεργία της Lisa Jefferson, 33 ετών, δεν συμφωνούν με τα στοιχεία της δίκης, ωστόσο συμφωνούν ότι η πολιτεία έχει αρκετές αποδείξεις, για να καταφέρει την καταδίκη τους.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τις πρακτικές των δύο γυναικών, όταν ένας γείτονας έκανε παράπονα ότι μία γυναίκα έδινε στα παιδιά μπύρα σε κοντινή παιδική χαρά.

Την στιγμή του περιστατικού, το ζευγάρι εντοπίστηκε να κάθεται σε διπλανές καρέκλες στην παιδική χαρά, ενώ τα παιδιά έπαιζαν. Οι αρχές εντόπισαν ένα άδειο μπουκάλι μπύρας κοντά στο 4χρονο αγόρι.

Ύστερα, η αστυνομία με ένταλμα οδήγησε τα δύο παιδιά στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο γιος βρέθηκε θετικός για αλκοόλ και η κόρη για αλκοόλ και κοκαίνη.

Σύμφωνα πάλι με το ένταλμα, η μητέρα παραδέχθηκε ότι έδινε ένα μπουκάλι μπύρα κάθε μέρα στον γιο της, ενώ όταν το αγόρι ρωτήθηκε από έναν κοινωνικό λειτουργό, μπόρεσε να αναφέρει μία λίστα για τις μπύρες που τους αρέσουν ή όχι.

Τα παιδιά βρίσκονται στο τμήμα για παιδιά και οικογένειες, μετά την σύλληψη της μητέρας τους, ενώ οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες μέχρι και με 2 χρόνια φυλάκισης.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum