Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Νεκρή 30χρονη απο …αυνανισμό!

 Όποιος είπε πως το σεξ δεν βλάπτει, τότε δεν έχει ακούσει για την συγκεκριμένη υπόθεση μιας 30χρονης…

 
γυναίκας από την Αγγλία, που βρέθηκε νεκρή από καρδιά, λόγω αυνανισμού!
Συγκεκριμένα η Nichola Paginton βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της τον περασμένο Σεπτέμβριο, γυμνή από την μέση και κάτω, ενώ δίπλα της ο φορητός υπολογιστής της έπαιζε πορνό. Ακόμα δίπλα της βρισκόταν ένα σεξουαλικό αντικείμενο.
Ένας παθολόγος αναφερόμενος στο γεγονός, είπε πως η άτυχη γυναίκα μάλλον πέθανε από καρδιακή αρρυθμία , στην οποία συνέβαλε η όλη της σεξουαλική κατάσταση.

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και ο ιατροδικαστής που ερευνούσε την υπόθεση , πως ο θάνατος της συνδέεται σε μεγάλο ποσοστό με τον αυνανισμό της.
Ο επιθεωρητής Gavin Webb είπε πως την αστυνομία κάλεσε ο εργοδότης της άτυχης κοπέλας, μιας και είχε εξαφανιστεί για μέρες.
Όταν έφτασε στο σπίτι της ο εργοδότης της Nichola χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση. Τότε με την βοήθεια ενός γείτονα πρόσεξαν την νεκρή κοπέλα μέσα από του κουρτίνες, να βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι με την γάτα δίπλα της.
‘ Μόλις μπήκαν μέσα , συνειδητοποίησαν πως η Paginton ήταν νεκρή. ‘ είπε ο επιθεωρητής ενώ πρόσθεσε ‘Είχε στο πλάι της τον υπολογιστή της και αφού το μετακίνησαν σήκωσαν και το πάπλωμα για να τη βρουν γυμνή, ενώ δίπλα της υπήρχε ένας δονητής’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum