Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κάτω τα χέρια από το Λαρισαίο μαθητή που τόλμησε αυτό που χιλιάδες λαού κάνουν πάνω από ένα χρόνο τώρα στο Σύνταγμα

Τις τελευταίες ώρες έρχονται πληροφορίες από διαφορετικές πηγές που λένε ότι το καθεστώς που κυβερνά είναι έτοιμο να ξεσπάσει όλο του το μένος για τα όσα έγιναν την ημέρα της Εθνικής επετείου εναντίον του Λαρισαίου μαθητή,που τόλμησε και φασκέλωσε τους "επίσημους" στην εξέδρα.Κι αυτό γιατί είναι εύκολος στόχος και προσφέρεται για παραδειγματική τιμωρία.
Το νου σας και σεις εκεί στο Υπουργείο Παιδείας αλλά και στην Νομαρχιακή και.....
Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,οποιαδήποτε τιμωρία του μαθητή θα είναι το φιτίλι που θα πυροδοτήσει τη λαϊκή εξέγερση.Ο μαθητής δεν έκανε τίποτα παραπάνω απ' ότι κάνουμε χιλιάδες Ελληνες πολίτες κάθε φορά που κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα τα δύο τελευταία χρόνια.
Κάτω τα χέρια λοιπόν από το Λαρισαίο μαθητή.Μη μας προκαλείτε άλλο,έχει ξεχειλίσει η αγανάκτησή μας.
Αν κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί είναι ο ένστολος στην εξέδρα των επισήμων που μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο την ώρα που μπροστά του περνάει η Ελληνική Σημαία.

Διαβάστε το άρθρο του ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ για το θέμα της Λάρισας

Να είναι υπερήφανοι οι πατεράδες κι’ οι μανάδες τέτοιων παιδιών. Υπάρχει ελπίδα αγώνα – Δείτε την εικόνα Νο 3.

Ξέρω ότι το θέμα ανέβηκε πολύ, γιατί είναι όντως εντυπωσιακό, τόσο αυτό του πραγματικά ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, αλλά και όλα τα περιστατικά σε όλη την Ελλάδα.
=== Επίσης ξεχώρισε η αθλιότητα του ψευδοσοσιαλιστή Μαγκούφη, που θέλησε να στεγάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, τον νεολαίο του ΠΑΣΟΚ που τον καρπάζωσε.
=== Μερικές φορές η εικόνα σκοτώνει κάθε καθίκι και επανέρχομαι στην ιστορική συμπεριφορά του ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Αυτό το υπερτονίζω, γιατί αυτό το παιδί, δεν είναι τυχαίο. Είναι παραστάτης στη σημαία και για μένα, που υπήρξα κάποτε σημαιοφόρος, αυτή η πράξη του, είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε να κάνει ένας οποιοσδήποτε Ελληνόψυχος και θέλει κότσια.
=== Αλλά ας το προσπεράσουμε και ας πάμε στην εικόνα 3, η οποία ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠ’ ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κοιτάχτε τον στρατηγό με τα εικονικά παράσημα, στην άκρη αριστερά της εικόνας.


Περνά από μπροστά του η Ελληνική σημαία, κι’ αυτός ο κάφρος έχει το κινητό τηλέφωνο και μιλά ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΒΟΥΒΑΛΟΣ με τη γυναίκα του ή με τη γκόμενα. Δίπλα του άλλοι στρατιωτικοί «ηγέτες» και πολιτικές καρικατούρες, κι’ αυτές ΚΑΘΙΣΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΕ ΠΑΓΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΟΝΤΑΦΟΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ή αν περνά μπροστά τους η Ελληνική σημαία!!! Από αυτούς τους κοπρίτες, μερικοί, ελπίζουν να ξαναέλθουν να μας ….σώσουν!!!!

ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
Αυτοί που παριστάνουν τους επίσημους και μιλούν στα κινητά, αυτοί είναι τα καθίκια που προσβάλουν τους θεσμούς και όλοι όσοι κάθονται δίπλα του και ξίνουν τ’ απ’ αυτά τους καθιστοί, προσβάλουν τους θεσμούς, τη σημαία, τη πατρίδα.

http://zeidoron.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum